Amanda vinkkaa koukuttavan täytteen joulutortuille – varma hitti: "Älyttömän hyviä!"
Kaipaatko ideoita joulutorttujen täytteeksi? Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkaa mahtavan tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2019 voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla, miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa wienereistä ja muista leivonnaisista tuttua vaniljakreemiä.
Torttujen makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät ruokakuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
Joulutorttuja moneen makuun
Perinteisten joulutorttujen ystäville on vaihtoehtona tietysti aina tehdä joulutorttu luumuhillolla. Jos haluat hieman tuunata perinteistä torttua, kokeile esimerkiksi Katin jättijoulutorttua, jonka täytteessä maistuu Nutella. Jättijoulutortustakin voi tehdä luumuhilloversion.
Tässä muita herkullisia joulutorttuvaihtoehtoja:
Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2020.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti