Naiselta humoristinen avautuminen aamupalaruokien kamaluudesta: ”Puuro on vain kuumaa, märkää mutaa” – pystytkö samaistumaan?

0:53 Ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin aamusmoothie

Oletko newyorkilaisen Amandan kanssa samaa mieltä siitä, että tutut aamupalaruoat maistuvat yksinkertaisesti kamalille? 

Video: Millaisen smoothien ravitsemusasiantuntija juo aamulla?

Aamupalaruoat ovat kamalia. Näin uskoo social media editorina työskentelevä Amanda Lucci, joka kirjoittaa aiheesta humoristisesti Women's Health -lehdessä. 

– Pannukakut ja vohvelit ovat vain hienostelevaa sokerileipää, Lucci uskoo.

– Ainoa tapa saada makua pannukakkuihin ja vohveleihin on lisätä lisää sokeria. Ja ennen kuin sanotte "voi pannukakkuja ja vohveleita tehdä ilman sokeria!", ajattelin sitä jo, mutta päätin, etten pidä pahvia ruokana.

Vihaa myös kananmunia ja puuroa

Lucci vihaa myös kananmunia, jotka haisevat hänen mielestään pahalta ja kuuluvat vain lounasruokiin, kuten pastaan tai purilaisten väliin.

– Munakokkeli yksinään on superherkullista vain silloin, jos sinulla on 47 tuntia aikaa kokata sitä superhitaasti matalalla lämmöllä, kunnes se on kermaista ja maistuu niin paljon juustolta kuin jokin voi maistua olematta juustoa, Lucci sanoo.

Puurosta hänellä on vielä karumpi mielipide.

– Puuro on vain kuumaa, märkää mutaa. Ai, sinäkö tykkäät lisätä siihen vähän makua kanelilla? Sait sen juuri näyttämään ja tuntumaan vielä enemmän maa-ainekselta. Tosi hyvä.

Miksi aamupalalla kuuluu syödä "vain aamupalaruokia"?

Ainoa aamupalaruoka, jonka Lucci hyväksyisi, on paahtoleipä. Oikeasti hänen tekee aamuisin mieli hampurilaisia.

– Meidät on ehdollistettu uskomaan, että purilaisten syöminen ennen lounasaikaa on outoa. Sen täytyy loppua, Lucci sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Joten jos näet minut New Yorkissa syömässä hampurilaista ennen kello yhdeksää aamulla, vilkuta. Teen vain osani tuhotakseni myytin siitä, että aamupalalla kuuluu syödä "vain aamupalaruokia".

Kenties aamupalalla voisikin syödä sitä, mitä mieli tekee! Julia Naftulin päätti suurena pizzanystävänä kokeilla, mitä tapahtuisi, jos hän söisi aamiaiseksi pizzaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja