Kun täytteet valitsee oikein, pizza on työviikon ajan tätä suolaista herkkua syöneen naisen mukaan oikein hyvä vaihtoehto aamupalalle.
Pakastepizzan voi muuttaa hetkessä herkullisemmaksi! Katso vinkit videolta.
Vuoden alussa ravitsemusterapeutti Chelsey Aer aiheutti ympärilleen kohua väittämällä, että pizzapala on sokerisia aamiaismuroja parempi aamupalavaihtoehto. Luettuaan uutisesta, Health-sivuston Julia Naftulin innostui ja päätti suurena pizzanystävänä kokeilla, millaisia seurauksia tällä aamupalalla olisi hänen elämäänsä.
Nainen vaihtoikin tavallisen muroja ja kreikkalaista jogurttia sisältävän aamupalansa työviikon ajaksi pizzaan. Lue, kuinka naisen kokeilu oikein sujui.
Päivä 1: Kotitekoista pizzaa vihanneksilla
Naftulin kertoo syöneensä ensimmäisen aamupalapizzapalansa kylmänä ja täyttäneensä sen vihanneksilla, tuoreella rucolalla ja balsamicolla. Monipuolinen pizzapala piti nälän poissa kolmen tunnin ajan aina lounaaseen saakka.



