Älyttömän helppo sipsiniksi – mutta mihin tätä tarvitaan?

sipsit, perunalastut
Shutterstock

Kaadatko sinäkin sipsit kulhoon väärin?

Rentouttava koti-ilta tiedossa? Kun kaadat sipsit kulhoon ennen kuin leffa alkaa, pikkuruiset sipsinmurut päällimmäisinä voivat ärsyttää. Sipsipussin pohjalla murskaantuneet murut jäävät nimittäin ulhon päällimmäisiksi, jos kaadat koko pussin sisältöineen kulhoon.

Ei hätää, Buzzfeed on keksinyt ratkaisun tähänkin "ongelmaan"! Ravistele kulhoa ja muruset solahtavat kulhon pohjalle. Näin pääset aloittamaan herkuttelun isoilla, ehjillä sipseillä ja murut jäävät pahnan pohjimmaisiksi.

Niksin tarpeellisuudesta voi kiistellä, mutta näyttääpä sipsikeko ainakin kauniimmalta, kun ehjät lastut ovat päällimmäisinä!

Katso helppo niksi videolta:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.