5 tuotetta, jotka paljastavat ruokaintoilijan – kuulutko sinä heihin?

aasialainen ruoka
Shutterstock

Jos kaapistasi löytyy näitä tuotteita, kuulut todennäköisesti ruokaintoilijoiden kasvavaan joukkoon. Ilman näitä et kertakaikkiaan pärjää! 

Ruokaintoilija seuraa tiiviisti ruokatrendejä ja päivittää keittiövälineistöään ja ruokakaappiaan tiuhaan tahtiin. Löytyvätkö nämä sinunkin kaapistasi? 

Suoloja joka lähtöön

Ruokaintoilijoilta löytyy suoloja joka lähtöön. Sormisuolaa löytyy jo useasta keittiöstä, mutta ruokaintoilija käyttääkin pihvinsä päällä suolankukkaa tai mustaa laavasuolaa. Suolankukkasuola on käsin kerättävää, suolalampien pinnalle auringon, meren ja tuulen vaikutuksesta syntynyttä harvinaista suolaa. Musta laavasuola taas on puolestaan kotoisin Havaijilta. 

Mitä tahansa tryffelistä

Tryffelit ovat kalliita, todella kalliita. Ruokaintoilija varmistaa, että häneltä löytyy tryffeliä kaikissa muodoissa, niin öljyissä kuin tahnanakin. Ruokaintoilija höylää kokonaisesta tryffelistä lastuja pastansa ja risottonsa päälle. 

Juoma- ja lasivalikoima

Sen sijaan, että vieraille tarjoiltaisiin olutta suoraan jääkaapista, ruokaintoilija tarjoilee trendikkäitä cocktaileja. Nämä tyylikkäät juomat tarjoillaan ilman muuta niille tarkoitetuista, omista laseistaan. Ruokaintoilijan juoma- ja lasivalikoimat saavat monen kateelliseksi. 

Haisevat juustot

Juusto on yksi hienoimmista ruoista maan päällä, ainakin ruokaintoilijan mielestä. Mitä pahemmalta juusto haisee, sitä paremmalta se hänen mielestään maistuu. Jos ruokaintoilijan keittiössä haisee pahalle, kyseessä ei ole vanha roskapussi, vaan kulinaarinen makuelämys.

Täydellinen kattilasetti

Ruokaintoilijan kaapista löytyy 27-osainen, puhtaan teräksinen kattilasetti, vaikka hänen pieneen yksiöönsä mahtuisikin vain pari paistinpannua. Voit löytää ruokaintoilijan kodista myös pastakoneen, lihamyllyn ja espressokoneen. 

Lähde: thedailymeal.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat