1990-luvun suosikkisipsit katosivat yllättäen kaupoista – Estrella: Valmistus lopetettu

Tiesitkö? Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin:"Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?" 0:27 Tiesitkö? Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin:"Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?"
KATSO MYÖS VIDEO: Tiesitkö? Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin: "Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?"

Paluun tehneiden ysärisipsien valmistus on lopetettu.

Kickers-sipsien fanit ovat saattaneet viime aikoina huomata kaupoissa epäilyttävän tyhjiä hyllyjä. Näitä 1990-luvun suosittuja muotosipsejä ei välttämättä ole enää löytynyt myynnistä lainkaan tai pusseja on saattanut olla jäljellä vain muutama. 

Selvitimme sipsien valmistajalta Estrellalta, mitä Kickerseille on oikein tapahtunut.

– Kickers poistui valikoimistamme marraskuussa. Menekki ei ole alkuhuuman jälkeen vastannut odotuksiamme, ja siksi poistimme tuotteen valikoimistamme antamaan tilaa uusille herkuille, Estrellan maajohtaja Christel Sundström kertoo MTV Uutisille.

Ysärihitti muutti muotoaan

Moni muistaa Kickersit nimenomaan 1990-luvulta, jolloin sipsit olivat vielä kolmion muotoisia. Sitten snacksit katosivat Estrellan valikoimista, kunnes tekivät paluun sipsifanien iloksi vuonna 2013. Vuonna 2018 Kickersit poistuivat taas myynnistä, kunnes palasivat tähden muotoisina myyntiin vuonna 2020. 

Kickers-sipsejä on aiemmin ylistetty muun muassa Arttu Rantakärkän toimittamassa Sipsiblogissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Kickersin naposteleminen on kuin ystävän tai rakkaan halaus raskaan työpäivän päätteeksi. Se on jotain, mihin muuttuvassa maailmassa edelleen toistaiseksi voi luottaa. Se on snackstaasi parhaasta päästä, ja nousee suurella sipsilistalla jaetulle ensimmäiselle sijalle, Sipsiblogissa arvioitiin vuonna 2020.

Estrellan mukaan Kickers-sipsejä saattaa löytyä vielä myymälöistä jonkin aikaa, kunnes varastot tyhjenevät.

– Emme enää valmista niitä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!