Kohupussit aiheuttivat palautevyöryn – nyt Lidl pamauttaa jymyuutisen "nallesipsien" ystäville

Nallesipsit Jenni Paljakka
Jenni hamstrasi takakontin täyteen nallesipsejä syyskuussa. MTV

Lidl tiedottaa ottavansa vakiovalikoimiinsa kohutut nallesipsit, jotka ovat aiemmin olleet myynnissä vain muutaman kerran vuodessa erikoiserinä.

Kerroimme aiemmin, miten suomalaiset sipsifanit sekosivat Lidlissä myytävistä perunalastuista. Lidlin "nallesipsit" nousivat uutisotsikoihin Suomessa ensimmäisen kerran jo viime keväänä. Himoitut sipsit kasvoivat puheenaiheeksi naisten suositussa Facebook-ryhmässä ja loppuivat nopeasti kaupoista.

Sipsit nyt Lidlin vakiovalikoimiin

Kun nallesipsejä tuli sitten syyskuussa uusi erä myyntiin, moni säntäsi uutisen kuultuaan hamstraamaan kohupusseja varastoihinsa. Näin teki myös MTV:n haastattelema Jenni, joka latasi takakontillisen täyteen suosikkisipsejään:

– En osaa sanoa mikä sipseistä tekee erityisen. Maku on suolainen ja hieman rasvainen. Erityiseksi tekee ehkä se, että ovat myynnissä pieninä erinä harvakseltaan. Tätä makua ei tapaa missään muussa merkissä, ei edes lähelläkään mitään muuta sipsiä. Maku on yksinkertainen ja hyvä, Jenni kuvaili syyskuussa MTV:lle.

Nyt Lidl kertoo tuovansa somessa runsaasti huomiota niittäneet kohusipsit pysyvästi kaikkiin myymälöihinsä ympäri Suomen. Snack Day -merkillä myytäviä Teddy’s hit -sipsejä on aiemmin myyty kampanjatuotteena rajoitetun ajan, mutta asiakaspalautteen vuoksi sipsit tulevat nyt vakiovalikoimiin 31.10. alkaen. 

– Tänä vuonna sipsit ovat olleet myynnissä kahdesti, ja kumpikin erä myytiin loppuun ennätysnopeasti. Saimme myös liudan asiakaspalautteita, joissa sipsien toivottiin löytyvän myynnistä ympäri vuoden. Haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin, ja siksi nallesipsit palaavat hyllyillemme pysyvästi, kertoo Lidlin ostopäällikkö Hannes Herbst.

Nallesipsihurmos

Keskustelu nallesipseistä sai alkunsa keväällä, kun kotkalainen raskaana ollut nainen bongasi sairaalassa ollessaan tiedon, että Lidl tuo myyntiin rajoitetun erän hänen lapsuutensa suosikkiherkkua. Tästä alkoi vilkas keskustelu useilla foorumeilla, joissa jaettiin makumuistoja ja tietoja siitä, mistä Lidlin myymälästä sipsejä oli vielä saatavilla.

Lidlin mukaan monelle nallen naaman muotoiset perunalastut ovat pala lapsuutta, ja sipsit vievätkin makumatkalle nuoruusvuosiin. Nallesipsejä myytiin Lidlissä 2000-luvun alkuvuosina.

– Sipsien maku on monen mielestä täysin uniikki, eikä vastaavaa perunalastua ole. Uskon, että asiakkaat ottavat legendan paluun vastaan riemuiten, Herbst hymyilee.

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!