Hamstraukselle ei näy loppua: Kohutuote loppui taas Lidlistä – nyt myös valmistajalta

Nallesipsit Jenni Paljakka
Nallesipsejä Jennin auton takakontissa. MTV

Lidlin kohuttujen nallesipsien suosiolle ei näy loppua: nyt joukkohurmion aiheuttaneet naksut ovat loppu myös valmistajalta, kertoo Lidl. 

Uutisoimme lauantaina Suomen suosituimmista sipseistä: S-ryhmä ja Kesko paljastivat MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivustolle, mitkä sipsipussit menevät parhaiten kaupaksi. 

Lidlissä sen sijaan yksi selkeistä suosikeista ovat kohutut nallesipsit.  

Nallesipsien järjetön suosio

Kerroimme aiemmin, miten suomalaiset sipsifanit sekosivat Lidlissä myytävistä perunalastuista. Lidlin "nallesipsit" nousivat uutisotsikoihin Suomessa ensimmäisen kerran jo viime keväänä. Himoitut sipsit kasvoivat puheenaiheeksi naisten suositussa Facebook-ryhmässä ja loppuivat nopeasti kaupoista.

Kun nallesipsejä tuli sitten syyskuussa uusi erä myyntiin, moni säntäsi uutisen kuultuaan hamstraamaan kohupusseja varastoihinsa. Näin teki myös MTV:n haastattelema Jenni, joka latasi takakontillisen täyteen suosikkisipsejään.

Lokakuussa Lidl kertoi tuovansa somessa runsaasti huomiota niittäneet kohusipsit pysyvästi kaikkiin myymälöihinsä ympäri Suomen. Snack Day -merkillä myytäviä Teddy’s hit -sipsejä on aiemmin myyty kampanjatuotteena rajoitetun ajan, mutta asiakaspalautteen vuoksi sipsit tulivat tuolloin vakiovalikoimatuotteeksi. 

Sipsit loppuivat jo valmistajaltakin

Nyt Lidliltä kerrotaan, että sipsejä on parissa viikossa hamstrattu niin ahkerasti, että ne ovat loppuneet sekä myymälöistä että valmistajalta.

– Uusin käänne asiassa on, että nallesipsit ovat suuren kysynnän takia loppuneet niin meiltä myymälöistä kuin valmistajaltakin. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa helpotus.

Lidlin ostopäällikkö Hannes Herbstin mukaan sipsien suosio ylitti kaikki odotukset.

–  Olemme paiskineet töitä, että nallesipsit saadaan taas pian hyllyyn.

Pitkään sipsifanien ei kuitenkaan tarvitse odotella. Herbstin mukaan seuraava sipsikuorma saapuu niin, että nallesipsit ovat saatavilla reilun viikon päästä.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja