Mainos

Zyskowicz: Syytteen ajoitus pahin mahdollinen Kanervalle

Kansanedustaja, kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz pitää kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanervan saaman syytteen ajankohtaa kohtalokkaana Kanervalle.

-Ajoitus on asianomaisen henkilön kannalta pahin mahdollinen, eli syyte tulee ennen vaaleja, mutta mahdollinen tuomio jää nähtäväksi vasta vaalien jälkeen.

Kanerva sai syytteen törkeästä lahjuksen ottamisesta. Apulaisvaltakunnansyyttäjä epäilee, että Varsinais-Suomen liitossa toiminut Kanerva olisi liiton hallituksen puheenjohtajana saanut yhteensä yli 50 000 euron arvosta etuja suuria kauppakeskuksia suunnitelleilta yhtiöiltä.

Syyte yllätti

Ben Zyskowicz sanoo yllättyneensä Kanervan saamasta syytteestä, sillä hän oli ollut käsityksessä, ettei Kanerva ollut osallistunut maakuntakaavoista päättämiseen. Syyte ei kuitenkaan vaikuta Zyskowiczin mukaan Kanervan asemaan puolueessa.

- Mitä Kanervan eduskuntavaaliehdokkuuteen tulee, niin ehdokas Kanervan, niin kuin kaikkien meidän muidenkin kohtalon ratkaisee viime kädessä vaaleissa Suomen kansa. Kokoomuksen vaalikampanjaan tämä yksittäinen syyte ei sellaisenaan vaikuta. Mutta luonnollisesti syyte on kiusallista kokoomukselle, koska Kanerva on yksi kokoomuksen kokeneimpia ja näkyvimpiä poliitikkoja, ei sitä voi kiistää.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja