Zlatanilta vaikuttava paluu – kirjoitti maalillaan historiaa ja vertasi itseään elokuvahahmoon: "Ei puhuta minun iästäni!"

Loukkaantumisesta toipunut AC Milanin ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic ei yskähdellyt Serie A -paluuottelussaan, vaan iski sunnuntaina maalin heti yhdeksännellä peliminuutilla, kun milanolaiset voittivat Fiorentinan maalein 3-2. Osuma kirjoitti samalla uutta historiaa.

39 vuotta ja 169 päivää vanha Zlatan on nyt Serie A:n historian vanhin pelaaja, joka on iskenyt yhdellä kaudella 15 maalia. Ruotsalainen ei ollut kiinnostunut puhumaan ennätyksestään ottelun jälkeen.

– Ei puhuta minun iästäni! Tunnen itseni Benjamin Buttoniksi. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä nuoremmaksi itseni tunnen, Ibrahimovic sanoi ottelun jälkeen Football Italian mukaan.

Aiemmin viime viikolla kerrottiin, että Zlatan palaa Ruotsin maajoukkueeseen viiden vuoden tauon jälkeen. Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson nimesi hyökkääjän Ruotsin miehistöön MM-karsintaotteluihin Georgiaa ja Kosovoa vastaan.

Jatkosopimus milanolaisseuran kanssa kiinnostaisi konkaria itseään.

– Haluan nähdä, mihin pystyn kentällä ja todistaa, että ansaitsen jatkosopimuksen. Kaikki on hallinnassa ja keskusteluyhteys on hyvä. Kiirettä ei ole, Zlatan sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat