"Edes Zlatan ei pääse tätä pakoon" – uhmakas Ibrahimovic palautettiin maanpinnalle AC Milanin kopissa

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Videolla kuvaa Zlatanin patsaan julkistustilaisuudesta.

Zlatan Ibrahimovic palaa tänään vanhan seuransa AC Milanin edustusmiehistöön, kun jalkapallon italialaisjätti kohtaa Sampdorian Serie A:ssa. Sunnuntaina hyökkääjä joutui seuran tulokasrituaalin uhriksi.   

Ruotsalaismaalipyssy on pelannut edellisen kerran lokakuussa MLS-sarjassa. Paluu tositoimiin saattaa tapahtua Sampdoria-ottelussa, sillä Ibrahimovic on AC Milanin kokoonpanossa. 

Ibrahimovic on ollut joukkueen mukana hieman yli viikon. Sunnuntaina vietettiin epävirallisia tervetuliaisjuhlia. Maalivahti Gianluigi Donnarumma julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa videopätkän, jossa Ibrahimovic laulaa joukkueen pukukopissa.  

– Jokaisella joukkueella on oma tulokasrituaalinsa, myös Milanilla. Edes Zlatan ei pääse tätä pakoon. Pukuhuoneen säännöt koskevat kaikkia, Sky Sportsin italiankielisillä sivuilla todettiin. 

AC Milan -luotsin Stefano Piolin mukaan Ibrahimovic on pelikunnossa. Elämää suurempaa asennetta huokuvalla ruotsalaisella on kuitenkin vaatimus ensiesiintymiselle. 

– Otteluun on myyty 60 000 lippuja? Katsojia pitää olla vähintään 70 000, muuten en pelaa, Ibrahimovic ilmoitti pilke silmäkulmassaan sunnuntaina. 

Ibrahimovic, 38, pelasi AC Milanissa edellisen kerran kausina 2010-2012. Hän iski tuolloin kaikkiaan 85 ottelussa 56 maalia ja voitti Italian mestaruuden keväällä 2011. 

Lue myös:

    Uusimmat