"Jumalan paluu" – Zlatan Ibrahimovic hyppää vuosien jälkeen Ruotsin maajoukkueeseen!

Zlatan Ibrahimovic, 39, palaa Ruotsin jalkapallomaajoukkueeseen. Ibrahimovic on Ruotsin maajoukkueen vahvuudessa tulevissa peleissä.

Ruotsi julkisti tuoreen joukkueensa tänään tiistaina, ja mukana on paluun tekevä Ibrahimovic. Ruotsi kohtaa ensi viikolla MM-karsinnoissa Georgian ja Kosovon ja pelaa kahden viikon kuluttua Viroa vastaan.

– Jumalan paluu, Ibrahimovic mehusteli Instagramissa jaettuaan arkistokuvan, jossa hän on kentällä Ruotsin maajoukkuepaidassa.

Ibrahimovic ei ole pelannut Ruotsin maajoukkueessa vuoden 2016 EM-turnauksen jälkeen. Ibrahimovic jäi tuolloin maaleitta ja Ruotsi alkulohkonsa jumboksi. Kesällä Ibrahimovicilla olisi mahdollisuus pelata jälleen Ruotsin riveissä EM-turnauksessa.

Kaikkiaan Ibrahimovic on pelannut 116 maaottelua ja tehnyt niissä 62 maalia. Hänellä on ollut viime vuosina kahnauksia Ruotsin päävalmentajan Jan Anderssonin kanssa, mutta kaksikon on viestitty päässeen sittemmin sopuun.

AC Milanin seurajoukkueessa Italiassa pelaava mutta viime aikoina reisivammaa potenut Ibrahimovic on viimeistellyt tällä kaudella Serie A:ssa 14 pelaamassaan ottelussa 14 maalia.

Juttua päivitetty klo 14.23 Ibrahimovicin paluun saatua virallisen sinetin.

Lue myös:

    Uusimmat