Zlatan Ibrahimovic suuttui silminnähden vaihtokomennuksesta – kieltäytyi päävalmentajan tarjoamasta sovinnon eleestä: "Hän sanoi minulle jotain"

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tältä patsaan julkistustilaisuudessa näytti!

Serie A -jätti AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli ei kantanut huolta Zlatan Ibrahimovicin vihaisesta reaktiosta, kun ruotsalaistähti otettiin lauantaina vaihtoon 62. minuutilla Bologna-ottelussa.

5-1-voiton napanneen milanolaisjoukkueen päävalmentajan mukaan Ibrahimovicin, 38, tulisi välttää itsensä ylikuormittamista tiivistetyn otteluohjelman keskellä.

Ibrahimovicin suuttumus oli helposti havaittavissa, kun tämä otettiin lauantaina San Sirolla kolmannen kerran viimeisen neljän ottelun aikana vaihtoon noin tunnin pelin kohdalla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Päävalmentaja tarjosi vaihtopenkkiä lähestyneelle Zlatanille kättä sovinnon merkiksi, mutta tämä kieltäytyi.

– On luonnollista, ettei hän halua tulla kentältä vaihdetuksi. Hän sanoi minulle jotain, mitä en rehellisesti ottaen ymmärtänyt, Pioli sanoi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

– Hän oli tärkeä joukkueelle, mutta minun on varmistettava, että hän säästää energiaa. Pelaamme joka kolmas päivä ja hän on hankkimassa pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat