Hirmutehot jälleen iskenyt 38-vuotias Zlatan Ibrahimovic vertaili itseään suosikkielokuvan päähahmoon: "Olen kuin hän, mutta olen aina ollut nuori, en koskaan vanha"

Kaksi osumaa Sampdoriaa vastaan 4-1 voitossa keskiviikko-iltana iskenyt AC Milanin Zlatan Ibrahimovic vertaili itseään suosikkielokuvan nimikkohahmoon Benjamin Buttoniin, jota esitti Brad Pitt.

Milan varmisti voitollaan Serie A:n kuutostilan ja paikan ensi kauden europeleihin. Tammikuussa Milanin paitaan siirtynyt ruotsalainen on iskenyt 17 ottelussa yhdeksän maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Sampdoria-ottelun osumat tarkoittivat myös sitä, että Ibrahimovicista tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt 50 maalia sekä Inter Milanin että AC Milanin paidassa.

– Ihmiset sanovat, että olen vanha ja väsynyt, mutta oikeasti vasta lämmittelen, lokakuussa 39 vuotta täyttävä Ibrahimovic sanaili Milanin omalle tv-kanavalle.

Ibrahimovic haki itsestään vertauskuvaa vuoden 2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä -elokuvan nimikkohahmosta. Elokuvassa Pittin esittämä Button ikääntyy käänteisesti.

– Olen kuin Benjamin Button, mutta olen aina ollut nuori, en koskaan vanha, Ibrahimovic totesi.

AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli on ollut tyytyväinen ruotsalaisen panokseen.

– Se on selvää, että Ibra on ollut erittäin tärkeä osa kehitystämme. Vaikkakin kyse ei ole pelkästään hänen saapumisestaan, vaan myös aiemmin tehdystä työstä, Pioli sanoi.

Ibrahimovicin sopimus on katkolla kauden päätyttyä. Pioli kertoi, että jatkosopimuksen neuvotteleminen on johtoportaan käsissä.

– En voi tehdä hirveästi talouden suhteen. Hän kertoo olonsa olevan hyvä, hän on iloinen ja hän näyttää sen jokapäiväisellä työnteollaan, Piolli kertoi.

Serie A:ta on jäljellä yksi kierros. Milan kohtaa päätöskierroksella kotonaan Cagliarin. Juventus on varmistanut sarjan mestaruuden.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja