AC Milanin nuori lupaus pamautti: "Zlatan on isäni ikäinen" – veisti huikean kommentin Cristiano Ronaldon kohtaamisesta

1:24
Zlatan Ibrahimovicia nauratti, kun hän epäonnistui rangaistuspotkussa Eurooppa-liigassa.

AC Milanin 21-vuotias jalkapallolupaus Brahim Diaz on kommentoinut kokenutta joukkuekaveriaan Zlatan Ibrahimovicia, 39, värikkäin sanankääntein.

Ibrahimovic ei ole jalkapalloilijana varsinaisesti enää nuori poika, mutta ruotsalaistähden peli kulkee ja fysiikka on yhä rautaa.

– Hän on samanikäinen kuin isäni, mutta hän jatkaa eron tekemistä. Jalkapallossa ei ole väliä, oletko vanha vai nuori, Diaz sanoi Movistarille.

Diaz liittyi Real Madridista AC Milaniin kauden 2020–21 kattavalle lainalle syyskuussa. Espanjalaishyökkääjä on toistaiseksi maalannut Milanin paidassa Serie A:ssa kerran ja Eurooppa-liigassa kolmesti.

Diaz kehuu Ibrahimovicia tältä saamistaan hyvistä vinkeistä. Espanjalainen kertoo tulevansa ruotsalaisen kanssa hyvin toimeen, mutta "Ibra" ei päästä nuorukaista helpolla.

– Puhumme paljon voittamisesta. Oman osansa tekeminen ei riitä, hänen kanssaan täytyy tehdä kovemmin töitä. Hän sanoo minulle, että "et ole vielä valmis, sinun täytyy nyt tehdä vatsoja kanssani". Se vaatii paljon, ja kehityt siinä paljon, Diaz virkkoi.

Diazilta udeltiin mehusteluja jo supertähtien Ibrahimovicin ja Cristiano Ronaldon kohtaamisesta. AC Milan ja Juventus ovat iskemässä yhteen seuraavan kerran 6. tammikuuta.

 – Meidän täytyy laittaa 50 kameraa paikalle. He ovat kaksi uskomatonta pelaajaa, mutta meidän täytyy ajatella seuraavaa peliä. Tuo tulee myöhemmin, Diaz sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja