Zinedine Zidanen asema horjuu – Real Madridin luotsi myöntää huhujen vaivaavan: "Ette voi kysyä sitä minulta"

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane myöntää, että spekulaatiot potkuista ja seuran mahdollisesta uudesta päävalmentajasta häiritsevät häntä kriittisen Mestarien liiga -ottelun alla.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Madridilaisjoukkue menetti viikonloppuna sarjajohtonsa Barcelonalle hävittyään nousijajoukkue Real Mallorcalle vieraskentällä 0-1. Mestarien liigassa Real on saalistanut kahdesta ensimmäisestä ottelusta vain pisteen, joten sen on mieluiten otettava tiistaina voitto Galatasaraysta vaikka väkisin.

Zidanen asema ei ole Real Madridissa mairitteleva. Alkukausi on ollut tuloksen valossa kohtuullista suorittamista, mutta esitykset otteluiden välillä ja sisällä ovat heitelleet rajusti.

Espanjalaislehtien mukaan Real Madridin hallitus ei ymmärtänyt Zidanen avauskokoonpanoa viikonlopun tappiossa Mallorcalle.

Seuran entinen päävalmentaja, TV-asiantuntijana viimeisen vuoden toiminut Jose Mourinho on yhdistetty huhuissa Zidanen korvaajaksi. Ranskalainen ei ole itsekään väitteiltä välttynyt.

– Jalkapallossa ihmiset unohtavat mitä olet menneisyydessä tehnyt. Tärkein asia on nykyhetki. En aio sanoa, ettei se mitä muista valmentajista puhutaan ärsytä minua, koska se ärsyttää, Zidane sanoo Goal.comin haastattelussa.

Zidanelta kysyttiin Galatasaray-ottelun alla, voisiko hän menettää työnsä, jos Madrid häviää tiistaina.

– En tiedä. Ette voi kysyä sitä minulta. Voin vain yrittää ja olla täällä niin pitkään kuin voin. Haluan olla täällä ikuisesti.

– Tiedämme, mikä tilanne on. Aloitimme Mestarien liigan huonosti, mutta meillä on mahdollisuus huomenna todistaa itsellemme. Sitä tulemme yrittämään ja tekemään, Zidane lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat