Real Madrid -luotsi Zinedine Zidane lisää löylyä seuran ympärillä velloviin siirtohuhuihin – "Tiedän täydellisesti, mitä haluan"

Real Madridin päävalmentajaksi maaliskuussa palannut Zinedine Zidane aikoo tehdä suuria muutoksia joukkueeseensa ensi kesän siirtoikkunan aikana.

Real Madridin kausi on ollut täynnä turbulenssia. Joukkue pestasi alkukaudella päävalmentajakseen tuolloin Espanjan luotsina toimineen Julen Lopeteguin, joka sai kuitenkin lähtöpassit jo syksyllä. Lopeteguin tilalle palkittu Santiago Solari yritti puolestaan saada perinteikkään suurseuran kauden jälleen rateilleen, mutta tuloksetta.

Viime kauden päätteeksi Real Madridin peräsimestä syrjään astunut Zidane palasi yllättäen maaliskuussa valkopaitojen päävalmentajaksi. Kehnosti sujunut kausi pakottaa ranskalaisen suuriin muutoksiin. Kesällä onkin odotettavissa Madridin suunnalta suuriakin siirtopommeja.

– Aion puhua siirroista seuralle, koska tiedän täydellisesti, mitä haluan. En aio kertoa teille mitään nimiä. Seura halusi muuttaa asioita, ei olosuhteita. Puhuimme eri pelaajaprofiileista ja siitä, mitä voimme tehdä. Sitten katsomme, mitä voimme saavuttaa siirtomarkkinoilla, mutta on selvää, että teemme muutoksia, Zidane vakuuttaa Marcan mukaan.

Monia Euroopan tähtipelaajia Chelsean Eden Hazardin ja PSG:n Kylian Mbappen johdolla on pyöritelty siirtohuhuissa jo pitkään. Joukkueen tulevat muutokset eivät koske pelkästään uusia pelaajia, vaan myös vanhat pelaajat voivat siirtyä kesällä uusiin maisemiin.

– Kaikilla pelaajillamme on sopimus tänne. Se voi tapahtua kenelle vain. Madrid etsii aina parhaita pelaajia. Meidän on hyväksyttävä, että tämä ei ole ollut Madridin paras vuosi. Sen on muututtava, Zidane painottaa. 

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat