Santiago Solarille potkut Realista? – "Yllättyisin, jos valmentaa vielä viikonloppuna"

Real Madrid on pudonnut viikon sisään Mestarien liigasta, Espanjan cupista ja La Ligan mestaruustaistelusta. Marraskuussa päävalmentajan tehtävän vastaanottaneen Santiago Solarin tulevaisuus Madridissa on vähintään epävarma.

Real Madridin presidentti Florentino Perez ei ole tunnettu pitkämielisenä seurapomona, joka luottaisi prosessiin yli tulosten. Zinedine Zidane ansaitsi vuotensa Realin peräsimessä puhtaalla menestyksellä ja pelaajien luottamuksella.

Julen Lopeteguin tilalle marraskuussa tulleen Solarin alaisuudessa Real on pudonnut kaikista pokaalijahdeista tämän kauden osalta.

C Moren jalkapallostudiossa oltiin varmoja, ettei seuran entisellä pelaajalla ole pitkää tulevaisuutta Madridin päävalmentajana.

– Yllättyisin, jos valmentaa vielä viikonloppuna seuraavassa pelissä. On Realista heppoisemminkin perustein heitetty valmentajia ulos, Mika Väyrynen sanoi studiossa ottelun jälkeen.

– Ainoa tehtävä on enää varmistaa paikka ensi vuoden Mestarien liigassa, jonka uskon tapahtuvan, Petri Pasanen lisäsi.

Pasanen kysyi, miksi kukaan seurajohdossa haluaisi Solarin jatkavan päävalmentajana historiallisen surkean kauden jälkeen.

Huhut Realin uudesta valmentajasta ovat alkaneet velloa vahvana. Esimerkiksi Jose Mourinhon ja Mauricio Pochettinon nimet ovat olleet esillä.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat