Real Madrid romahti – median eteen asteli anteeksipyytelevä Zinedine Zidane: "Pelaajat eivät ansaitse tätä"

Maalikooste: Real Madrid koki sokkitappion Shahtar Donetskille Mestarien liigassa keskiviikkona.

Päävalmentaja Zinedine Zidane laittoi Real Madridin 2-3-kotitappion Shahtar Donetskille itseluottamuksen puutteen piikkiin. 

Shahtarilta puuttui kokoonpanosta kymmenen vakiopelaajaa, mutta se löi Realin siltaan avausjaksolla tekemällä kolme maalia ponnetonta jättiä vastaanLuka Modric ja Vinicius Junior kavensivat tilannetta toisella jaksolla, mutta Real taipui lauantaina La Ligassa tulleen nolon kotitappion jatkoksi.  

Juttu jatkuu videon alla. 

3:28
C Moren studiotiimin asiantuntijat Simo Valakari ja Sami Hyypiä antoivat täyslaidallisen Real Madridin lepsuilulle avausjakson jälkeen.

– Meiltä puuttui tänään vähän kaikkea, mutta ennen kaikkea meiltä puuttui itseluottamusta, Zidane kommentoi. 

– Minulla on todella huonot tunnelmat kaikesta siitä, mitä tänään tapahtui. Synkkä ottelu ja synkkä ilta, mutta minä olen valmentaja, ja minun pitää löytää ratkaisut. En löytänyt niitä tänään, ja hetki oli vaikea pelaajille, ranskalaisluotsi jatkoi. 

Realin on nyt ponnistettava jaloilleen, sillä lauantaina se kohtaa vierasnurmella arkkivihollisensa Barcelonan. Zidane vannoo, että valkopaidat ovat valmiita.  

– Olen todella pahoillani pelaajien puolesta, sillä he ovat voittaneet minulle monia asioita, eivätkö he ansaitse tätä (tappiota). Mutta tämä on jalkapalloa. Yhtenä päivänä kaikki on harmaata, toisena aurinko pilkahtaa esiin. Joskus kaikki on vaikeaa, ja tämä oli yksi niistä illoista, Zidane summasi. 

Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clasico lauantaina klo 16.45 C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

1:34
Real Madridin heikko esitys puhutti C Moren studiossa ottelun jälkeen – "Pakko heittää pöydälle Zinedine Zidanen asema päävalmentajana."

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja