"Pakko heittää pöydälle Zinedine Zidanen asema päävalmentajana" – Real Madrid hälyttävässä tilassa ennen lauantain suurottelua

Hallitseva La Ligan mestari ja moninkertainen Mestarien liigan voittaja Real Madrid on ajautumassa kriisin partaalle. Joukkue kärsi viikonloppuna 0-1-tappion sarjanousija Cadizille ja keskiviikkona Mestarien liigasta jäi käteen odottamaton 2-3-tappio Shahtar Donetskille.

Madrid on voittanut Zinedine Zidanen alaisuudessa Mestarien liigan kolmesti vuosina 2016-2018 ja maan mestaruuden kahdesti vuosina 2017 ja 2020, mutta onko ranskalaisen aika menestystä alati vaativassa ympäristössä tulossa päätökseen?

– Pakko heittää pöydälle Zidanen asema Real Madridin päävalmentajana, C Moren studioisäntä Petri Pasanen linjasi.

– Jos yksi häviö on Real Madridissa kriisi, nyt he ovat hävinneet kaksi peliä putkeen. El Clasicon voittamalla tilanne voi ehkä rauhoittua, C Moren asiantuntija Simo Valakari pohti seuran nykyhetkeä.

Shahtar-tappion jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Zidane kertoi espanjalaislehtien mukaan uskovansa tilanteen korjaamiseen yhdessä pelaajien kanssa

– Jos palataan kesän siirtoikkunaan, Real Madridiin ei tullut uusia pelaajia. Kuten puhuimme ennen ottelua, vaikka Real Madrid voitti viime kaudella Espanjan mestaruuden, joukkue ei pelannut erityisen hyvin, Valakari muistutti.

– Esitys oli tänään samanlainen kuin syksyllä, kun Manchester City potki Real Madridin ulos Mestarien liigasta. Löysä ja löyhä esitys, ei joukkuepelaamista, pelaajat yksilöinä kentällä. Kaikki ei ole ok. 

Pasanen muistutti Zidanen ilmaisseen tyytyväisyyttään kasassa ollutta joukkuetta kohtaan kauden alla.

Ongelmia on esimerkiksi kuitenkin tuottanut kohta 1,5 vuotta sitten seuraan yli sadalla miljoonalla eurolla saapuneen Eden Hazardin jatkuvat ja toistuvat loukkaantumiset. 

– Jatkan kuitenkin valmentajien puolien pitämistä: en laittaisi Zidanen päätä pölkylle vielä parin tappion jälkeen, Sami Hyypiä puolestaan näki.

Real Madrid kohtaa lauantaina kauden ensimmäisessä El Clasicossa Barcelonan kello 17. C More näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja