Zeta-Jones haastaa kosmetiikkayhtiön

Oscar-palkitti brittinäyttelijä Catherine Zeta-Jones on haastanut ranskalaisen kosmetiikkayhtiö Caudalien oikeuteen 15 miljoonasta dollarista, kun yhtiö väitti, että hän ostaa yhtiön tuotteita. Keskiviikkona Los Angelesissa nostetussa kanteessa Zeta-Jones syyttää Caudalieta väärästä maininnasta tämän verkkosivuilla.

Zeta-Jones sanoo, että yhtiö on väittänyt, että hänet "on nähty ostamassa täydellisen Caudalien ihonhoitosarjan", vaikkei hän ole koskaan käyttänyt yhtiön tuotteita tai kylpyläpalveluja. Hän ei ole myöskään koskaan antanut Caudalielle oikeutta käyttää hänen nimeään.

Jutun vastaajaksi on Caudalien lisäksi nimetty Caudalien tuotteita myyvä yhdysvaltalainen Neiman-Marcus Group Inc., josta Zeta-Jonesin on väitetty ostaneen Caudalien tuotteita. Vastaajana jutussa on myös Turnberry Place, joka myy yleellisiä osakehuoneistoja Las Vegasissa. Zeta-Jones väittää, että sekä Neiman-Marcus että Turnberry Place ovat levittäneet Caudalien väitettä, jonka mukaan hän olisi kiinnostunut Caudalien tuotteista.

Lue myös:

    Uusimmat