Mainos

Yllätys Ulvila-käsittelyssä: Puolustus pyysi lisäselvitystä näppylähanskoista

Aamu on alkanut Vaasan hovioikeudessa värikkäästi. Murhasta syytetty Anneli Auer vaati lisäselvityksiä Ulvilan surmajutun loppulausuntopäivänä, eli käsittelyn viimeisillä metreillä.

Puolustuksen mielestä lisätutkintaa on tehtävä näppylähanskasta, jonka poliisi on kertonut löytyneen surmatalon sängystä peiton alla. Puolustuksen mukaan hanskan löytyminen sängyltä on erikoista.

- Ei ole uskottavaa, että hanska löytyisi seuraavana päivänä sängystä peiton alta, kun edellisenä päivänä sieltä on viety lakanat jo, sanoi Auer videoyhteyden kautta Turusta.

Puolustuksen mukaan poliisi on saattanut tehnyt virheen hanskan taltioinnissa, sillä samoihin aikoihin poliisi löysi myös toisen näppylähanskan läheisestä omakotitalosta surmaa selvitellessään.

Vaasan hovioikeus otti puhelimitse yhteyttä hanskan löytäneeseen poliisiin.

- Surmatalon makuuhuoneen sängyssä peiton alta pilkotti näppylähanska. Taltioin sen minigrip-pussiin ja toimitin myöhemmin tekniikkaan, kertoi poliisi hanskalöydöstä.

- Samoihin aikoihin lähialueella tehtiin toiseen omakotitaloon etsintä. Muistaakseni epäillyn kaapista löytyi ylähyllyltä näppylähanska ja vertailun vuoksi otin hanskan mukaan.

Poliisin mukaan hanskoissa on sama taltiointiaika siksi, että hän vei ne samaan aikaan tutkintaan ja aika merkittiin siellä.

Hanskakeskustelu salissa päättyi poliisin lausuntoon asiasta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.