Yllättävä vieras juna-asemalla ja mitä suloisimmat kesätyöläiset – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Harri kuvasi sinnikäästi kohti merta pyyrkineen kuutin Helsingin Vuosaaressa 2:42
KATSO MYÖS: Harri kuvasi, kuinka sinnikäs kuutti eteni kohti merta.

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Sulhasen ystävä "pilasi" suloisen ryhmäkuvan vahingossa – huomio kiinnittyy väkisinkin yhteen asiaan: "Minulla ei ollut hajuakaan"

Sulhaspoika havaitsi varastaneensa huomion hääjuhlista otetussa kuvassa. Mistä oli kyse? Lue koko juttu täältä!

Pöllö yllätti kallioseinämällä roikkuneen kiipeilijän: "Kerran elämässä"

Kiipeilijä Will Birkett, 28, koki elämänsä yllätyksen ollessaan kiipeilemässä maaliskuussa kallioseinämää ylös Silverdalessa Englannissa. Katso täältä, millainen yllätyskohtaaminen oli!

Mitä ihmettä? Karannut kilpahevonen ilmestyi Sydneyssä juna-asemalle

Australian Sydneyssä sijaitsevalla juna-asemalla tapahtui kummia, kun utelias kilpahevonen eksyi matkustajalaiturille. Hevoselle ei käynyt kuinkaan karkumatkallaan. Lue täältä, mistä on kyse!

Miro oli lapsi, joka rakasti tyttömäisyyttä ja haaveili mekkojen piirtämisestä – nyt hänellä on vahva sanoma, jota haluaa julistaa kaikille

Muodin huipulle -ohjelman voittanut Miro Hämäläinen on luonut vuosia uraa muotisuunnittelijana Amsterdamissa, ja hänen asujaan on nähty maailmantähtienkin yllä. Hämäläisen työtä ajaa voimakas sanoma, jota hän haluaa vahvasti alleviivata. 

Lue täältä koko haastattelu!

Ahkerimmat, iloisimmat ja söpöimmät kesätyöläiset – karitsat aloittavat pian maisemanhoidon Helsingissä

Helsingin kaupunki pitää lampaita, koska kaupunki tarvitsee niitä. Lampaille riittää töitä maisemanhoitajijna. Tänä keväänä Haltialassa syntyi 60 karitsaa. 

MTV testasi: Suomessa keksittiin hiilariton sushi – "Aiomme myydä tätä Japaniin"

Suomessa on kehitelty ennennäkemätön sushi, jossa kerrotaan olevan kymmenen kertaa vähemmän kaloreita perinteiseen japanilaiseen sushiin verrattuna. Sushipohjassa ei käytetä lainkaan riisiä ja siinä ei ole myöskään hiilihydraatteja. 

Maistuuko uusi sushi perinteisen sushin ystäville? Lue koko juttu täältä!

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat