Mainos

Yllättävä tulos: Näin potenssilääke vaikuttaa naiseen

Journal of Sexual Medicine -lehden tutkimuksen mukaan vain keskittymällä enemmän omaan seksuaalisuuteensa nainen voi parantaa seksielämänsä laatua.

Tutkimukseen osallistui 200 naista, joilla oli todella jonkinasteinen ongelma seksuaalisessa kiihottumisessa. Sinä tutkittiin käytännössä erästä miesten käyttämää potenssilääkettä kun haluttiin selvittää, voisiko sama lääke toimia myös naisille.

50 osallistujalle 35-55-vuotiaiden naisten joukosta annettiin kuitenkin vain lumelääkettä.

Naiset pitivät 12 viikkoa kirjaa seksielämästään lääkkeiden nauttimisen aikana. Ennen seksiaktia naiset nauttivat joko potenssilääkettä tai lumelääkettä ja aktin jälkeen täyttivät kyselyn muun muassa siitä, oliko intiimi kanssakäyminen tyydyttävää ja olivatko he saaneet orgasmin.

Johtopäätöksissä todetaan, että potenssilääke ei auttanut naisia kiihottumaan seksuaalisesti yhtään enempää kuin tavallisesti.

Lumelääkettä nauttineista vastaajista taas kolmasosa vastaajista koki että seksuaalinen mielihyvä oli palannut alhaisesta normaalille tasolle.

Tutkimuksen johtopäätöksissä todetaankin, että naisen seksuaalisuus on hyvin pitkälle "pään sisällä" ja vain keskittymällä enemmän omaan seksielämäänsä nainen voi parantaa sen miellyttävyyttä.

– Olisi loistavaa, jos saisimme aikaan lääkkeen joka parantaisi naisten nautintoa seksistä, mutta se on epätodennäköistä. Nainen itse voi vaikuttaa oman seksielämänsä parantamiseen kaikkein eniten, tutkimuksen tehnyt Andrea Bradford toteaa CNN:lle.


Kuva: Shutterstock

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.