Yllättävä asia yhdistää ihmisiä, joilla on uskomatonta seksiä: "Voi todella maksaa itsensä takaisin"

3:08
Mitä tehdä, jos seksi ei toimi suhteessa? Katso videolta seksuaaliterapeutin vastaus.

Seksileluja myyvän CalExotics-yrityksen kyselyn mukaan uskomattoman seksielämän salaisuus ei piile ainoastaan lakanoiden välissä. Kyselystä kertoo Cosmopolitan UK.

Tuoreen kyselyn mukaan tavoitteita monilla elämänalueillaan asettavat ihmiset luonnehtivat seksielämäänsä todennäköisesti ”uskomattomaksi”.

Kyselyn mukaan 93 prosenttia seksielämäänsä ”uskomattomaksi” luonnehtivista ihmisistä asetti itselleen säännöllisesti tavoitteita. Sen sijaan vain 52 prosenttia seksielämäänsä ”tylsäksi tai olemattomaksi” kutsuvista henkilöistä oli johdonmukaisia päämäärien asettajia.

”Uskomattomaan” seksielämään kuului myös tavoitteiden asettaminen yhdessä kumppanin kanssa. Seksielämäänsä erittäin tyytyväisistä ihmisistä 84 prosenttia kertoi asettaneensa tavoiteltavia päämääriä yhdessä kumppaninsa kansa. Seksielämäänsä tyytymättömistä vain 42 prosenttia teki samoin.

Kyselyn perusteella vaikuttaa myös siltä, että ulkopuolisen avun saaminen auttaa parantamaan seksielämää. ”Uskomattomaksi” petipuuhiaan kuvailevat olivat todennäköisimmin tavanneet parisuhdeneuvojaa tai seksuaaliterapeuttia.

Näitä asioita tavoiteltiin

Pariskuntien päämäärät liittyivät esimerkiksi seksin määrän lisäämiseen sekä uusien seksiasentojen ja asioiden kokeilemiseen. Näin kertoi 44 prosenttia parisuhteessa olevista vastaajista.

49 prosenttia parisuhteessa olevista vastaajista kertoi, että kommunikaation, rehellisyyden ja luottamuksen lisääminen olivat heidän tavoitteitaan.

Selvästi suurimmalla osalla pariskunnista päämäärät eivät kuitenkaan liittyneet suoraan seksiin tai parisuhteeseen. 79 prosenttia pariskunnista kertoi, että he olivat asettaneet yhdessä talouteen liittyviä päämääriä. Pariskunnista 62 prosenttia kertoi, että tavoitteet olivat fyysisiä, kuten kuntoilun lisäämistä tai laihduttamista.

Seksitavoitteiden asettaminen maksaa itsensä takaisin

Psykoseksuaalisuuteen ja parisuhteisiin erikoistunut psykoterapeutti Kate Moyle kertoo Cosmopolitan UK:lle, että päämääriä asettavat ihmiset ovat yleensä keskittyneempiä ja tietävät, mitä tavoitteiden saavuttaminen vaatii.

Päämääriä asettavat parit saattavat olla aktiivisempia ja laittaa enemmän panoksia intiimielämäänsä. Tämä voi selittää, miksi heidän seksinsä on ”uskomatonta”.

– Seksielämämme vaativat vaalimista, kuten kaikki muutkin asiat elämässämme. Myönteisten tapojen asettaminen seksin ympärille voi todella maksaa itsensä takaisin, kuten näemme tästä tutkimuksesta, Moyle muotoilee.

Tavoitteiden asettamisen lisäksi tietyt temput sängyssä voivat tehdä seksistä parempaa. Nappaa kuusi kuumaa seksivinkkiä tästä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja