Yllättävä aluevaltaus hämmästyttää – Kim Kardashian on auttanut vapauttamaan 17 vankia

Kim Kardashianin tuki on auttanut vapauttamaan 17 yhdysvaltalaista vankia. 

Lakimiehet Brittany K. Barnett ja MiAngel Cody kertovat, että seurapiiritähti Kim Kardashian West on osallistunut 90 Days of Freedom -kampanjan taloudelliseen tukemiseen, jonka avulla 17 yhdysvaltalaista vankia on päässyt vapauteen.

Kampanja on vastaus presidentti Donald Trumpin päätökselle allekirjoittaa First Step Act -aloite, joka mahdollistaa joillekin liittovaltion huumausainerikoksista vangituille mahdollisuuden hakea lievennystä tuomioihinsa. Aloite koskee erityisesti sellaisia, joiden tuomiot ovat elinkautisia. 

– Hän käyttää alustaansa valaistaakseen tätä asiaa, kertoo Barnett, joka on Kardashianin henkilökohtainen asianajaja. 

– Hän on todella auttanut meitä tekemämme työn kanssa ja hän auttaa meitä vahvistamaan niiden ääntä, jotka tulevat elävältä haudatuiksi.

Kardashian päätyi otsikoihin vuonna 2018 kun hän keskusteli presidentti Trumpin kanssa Valkoisessa talossa rikosoikeuden uudistamisesta. Tapaamisen järjesti Trumpin vanhempi neuvonantaja sekä vävy Jared Kushner.

Keskustelun johdosta muun muassa kuusikymmenvuotias Alice Johnson, joka kärsi elinkautista tuomiotaan ensikertalaisen huumerikoksesta, sai armahduksen. 

– Tämä ei ollut vain kertaluontoinen asia. Tämä on hänelle todellinen intohimo, Barnett kertoo. 

Kardashian kertoi hiljattain haluavansa seurata isänsä jalanjälkiä ja opiskelevansa parhaillaan asianajokoetta varten. 

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat