Mainos

Yli 295 miljoonaa ihmistä käyttää Internetiä kotoa

Yli 295 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa käyttää Internetiä kotoa, kertoo AC Nielsenin eRatings.Com:in tekemä tutkimus. Tutkimukseen on kerätty aineistoa vuoden 2000 huhtikuusta kesäkuuhun.

Eniten säännöllisesti Internetiä kotoa käyttävät amerikkalaiset, joista lähes 137 miljoonalla on yhteys kotoa. Japanissa vastaava lukumäärä on 26,3 miljoonaa, Britanniassa 19,4 miljoonaa, Saksassa 14,8 miljoonaa, Kanadassa 13,1 miljoonaa, Italiassa 11,1 miljoonaa ja Australiassa 7,6 miljoonaa.

-Yhdysvaltalaiset ja japanilaiset ovat kaksi suurinta Internetiä käyttävää kansaa maailmassa, sanoo AC Nielsenin tutkimusjohtaja David Day.

-Myös 82 miljoonalla eurooppalaisella on Internet-yhteys kotona. Internet-yhteys on näin ollen joka viidennessä kotitaloudessa.

Tutkimuksen mukaan pohjoismaalaiset aikuiset ovat maailman ahkerimpia verkon käyttäjiä. Tutkimuksessa paljastui myös, että Ranskassa vain 6,5 miljoonaa ihmistä käyttää Internetiä kotoa. Tämä on yksi alhaisimmista käyttäjämääristä Euroopassa. Dayn mukaan suurin syy tähän on, että Minitel, France Telecomin oma verkko, on ollut käytössä Ranskassa 1980-luvun alusta.

- Internet-yhteyksien lukumäärän kasvu Ranskassa houkuttelee myös loput eurooppalaiset käyttämään verkkoa.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.