Mainos

Yleisö riehaantui Neon 2 -yhtyeen megahitistä – jakoi tuomariston mielipiteet: "Miksi osaan tämän biisin sanat ulkoa?"

7:18
Jussi Rainio – Kemiaa

Jussi Rainio esitti Tähdet, tähdet -finaalissa Neon 2 -yhtyeen megahitin Kemiaa. 

Tähdet, tähdet -ohjelma on tulossa päätökseensä ja on kiivaan finaalin aika. Ohjelman jännittävän kauden päättää Jussi Rainion ja Kyösti Mäkimattilan kaksintaistelu.

Kumpikin tähtiartisti pääsee illan aikana esittämään suosikkikappaleensa kuluneelta kaudelta, kappaleen omasta tuotannostaan sekä kappaleen, jonka he ovat aina halunneet esittää. 

Rainio oli valinnut esitettäväkseen Neon 2 -yhtyeensä megahitin Kemiaa. Vuonna 1992 julkaistulta Polku-albumilta löytyvä kappale on yksi yhtyeen suosituimmista. 

Esitys sai Tähdet, tähdet -yleisön valloilleen, sillä studio raikasi ihmisten laulaessa lähes kolmekymmentä vuotta vanhaa suomalaista hittiä. 

Tuomarit ​​​​​​​Maria Veitola, Izmo Heikkilä ja Juhani Merimaa olivat vakuuttuneita miehen esityksestä, mutta osoittivat olevansa jakautunein mielipitein itse kappaleesta. Ismo Heikkilä myönsi, mikä on tullut aiemminkin Tähdet, tähdet -kaudella ilmi, ettei hän liiemmin välitä kyseisestä kappaleesta kuin Neon 2 -yhtyeestäkään. 

Maria Veitola sen sijaan myönsi pitävänsä kappaleesta. 

– Miksi mä osaan tämän biisin sanat ulkoa? Veitola pohti. 

Veitola kertoi suorasanaisesti myös inhoavansa kappaleen kohtaa, jossa lauletaan mannapuuroista ja mansikoista. Veitola kuitenkin paljasti, mikä on saanut hänet suopeammaksi kyseistä lausetta kohtaan. 

– Löysin sinusta vanhan haastattelun, jossa sä sanoit, että säkin inhoat sitä kohtaa!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja