Yle: Turhautunut Teuvo Teräväinen heittäisi itsensä ulos Hurricanesin ylivoimapelistä: "Mieli on aika kireällä"

Carolina Hurricanesin NHL-hyökkääjä Teuvo Teräväinen on harvinaisen turhautunut omaan esitykseensä varsinkin ylivoimapelissä. 

Carolina Hurricanes on tahkonnut ilman ylivoimamaalia kaksi viikkoa. Hurricanesin ylivoimaprosentti 14 on sarjan neljänneksi heikoin. 

– Varmaan siellä on väärät jätkät yrittämässä. Minut voi vaihtaa siitä pois vaikka saman tien, Teräväinen sanoi Ylen haastattelussa. 

– Ei näytä kiekko menevän maaliin yhtään mistään, eikä tuohon näytä löytyvän ratkaisua. On vaihdettu miehiä ja on yritetty treenata, mutta ei vain mene. Korvien välissä se alkaa olla, mikä sitten taas näkyy tyhminä ratkaisuina jäällä. 

Hurricanesin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, ja joukkue on ajautumassa sivuun pudotuspeliraiteilta. Hurricanes on voittanut kymmenestä viime ottelusta vain kolme. 

Teräväinen on tehnyt 37 ottelussa kahdeksan maalia ja antanut 21 maaliusyöttöä. 

– Aika paljon on hävitty pelejä ja sen vuoksi mieli on aika kireällä. Kun pelaa isossa roolissa, eikä saa tehtyä tulosta ja voitettua pelejä, niin kyllä siinä välillä yöt menee miettiessä, että mitä voisin tehdä paremmin, Teräväinen sanoi. 

Alla raportti Carolinan suomalaisten kauden yhdestä onnistuneesta illasta. 

 

Lue myös:

    Uusimmat