Mainos

Yksinhuoltajaäiti kieltäytyy hoidoista – uskoo vegaaniruoan parantavan syövän

Syöpädiagnoosi ei saanut brittinaista lannistumaan. Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti luopui uuvuttavasta kemoterapiasta ja uskoo orgaanisen elämäntavan auttavan syövän kukistamisessa.

Kun Marion Johnson löysi kyhmyn rinnastaan, alkoi kuuden kuukauden mittainen intensiivinen kemoterapiahoitojakso. Hoitojen päätteeksi selvisi, että syöpä oli levinnyt maksaan. Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti päätti kemoterapian jatkamisen sijaan etsiä vaihtoehtoisia keinoja taistella sairautta vastaan.

– Rankkojen kemoterapiasessioiden jälkeen olin pari päivää kunnossa, kunnes väsymys aina iski. En voinut kuin maata, Johnson kertoo Daily Mailille.

Syöpäkasvain on kutistunut ruokavaliomuutoksen jälkeen

Kun Johnson kertoi lääkärilleen aikovansa kieltäytyä uusista kemoterapihoidoista, lääkäri varoitti vaihtoehtoishoitojen olevan vain ajan ja rahan tuhlausta. Puoli vuotta elämäntapamuutoksen tehtyään Johnson kuitenkin kertoo yhden syöpäkasvaimen kutistuneen.

Kuluttavien hoitojen sijaan Johnson on valinnut vegaanisen ruokavalion ja orgaaniset tuotteet. Hän myös syö vitamiineja päivittäin. Lisäksi nainen luottaa happihoitoon, jonka hän uskoo tehostavan immuunijärjestelmäänsä.

Ravintoasiantuntija tohtori Clare Morrison varoittaa vegaaniseen ruokavalioon perustuvan vaihtoehtoishoidon olevan vaarallista ja harkitsematonta vakavan syöpädiagnoosin saaneelle.

– Ymmärrän kuitenkin, että elämänlaatu saattaa merkitä enemmän kuin se, kuinka pitkään potilas saa elää, Morrison sanoo.

Sen puolesta puhuu myös Johnson, joka kertoo voivansa loistavasti terveellisten elämäntapojensa ansiosta ja välttäessään väsyttävät kemoterapihoidot.

– Sanon lapsilleni, etten voi luvata parantuvani, mutta voin luvata tekeväni kaikkeni sen eteen, energinen Johnson sanoo.


Lähde: Daily Mail

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.