Mainos

Yksi maailman tunnetuimmista muoti-ikoneista on pitänyt tyylinsä jo yli 60 vuotta

Britanniaa 62 vuotta hallinnut kuningatar Elisabeth on ollut yhtä kauan yksi maailman seuratuimmista muoti-ikoneista.

Kuningatar Elisabeth pukeutuu tyylilleen uskollisesti osallistuipa hän sitten hevoskilpailuihin, valtiovierailulle tai perhejuhliin. Asiantuntijan mielestä kuningattaren jäljittelemätön tyyli koostuu monista osatekijöistä.

- Taitava räätälintyö, säädyllinen hameen pituus, kaunis jakku, upeat korut sekä kirkkaat, iloiset ja pirteät värit muodostavat toimivan kokonaisuuden, arvioi Voguen varapäätoimittaja Tatiana Hambro.

Käsilaukku ja hattu ovat tärkeä osa kuningattaren pukeutumista.

- Hän on klassinen ja ajaton. Rakastan hänen pastellisävyjään ja istuvia asujaan eikä hän olisi kuningatar ilman hattujaan, kommentoi kuningattaren tyyliä ihaileva Bianca Nestor.

"Jokainen voi oppia kuningattarelta"

Asiantuntijan mielestä kuka tahansa voi ottaa oppia kuningattaren pukeutumisesta.

- Jokainen nainen voi oppia häneltä, että eleganssi on voimaa. Pukeutumisessa voi noudattaa samoja periaatteita koko elämänsä ajan, jos löytää itselleen sopivat värit, materiaalit ja tyylin, kannustaa Hambro.

Kuningatarta ei ole koskaan nähty kahta kertaa peräkkäin samassa asussa. Asiantuntijan mukaan hänellä on kadehdittava taito yhdistellä asuja uudella tavalla.

- Hän varmaankin merkitsee ylös käyttämänsä asut, ettei vahingossakaan käytä samaa väriä tai asua peräkkäisissä tilaisuuksissa. Toisaalta hän on hyvin säästäväinen ja kierrättää asujaan. Hän yhdistelee asuja taitavasti ja vaihtelee myös koruja, kiittelee Hambro.

Ensi keskiviikkona kuningatar Elisabethista tulee pisimpään vallassa ollut monarkki Britannian historiassa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.