Mainos

Yksi asia yhdeksänkuisen poikavauvan ulkonäössä kiinnittää huomion – perheenäiti raivostui tuntemattomien ihmisten kommenteista

Yhdeksänkuisen pojan äiti on raivostunut tuntemattomien ihmisten kommentoitua hänen poikansa poikkeuksellista ulkonäköä. 

Englantilaisäiti Zoe Keers kertoo hänen poikansa ulkonäön herättävän ihmisten uteliaisuuden. Hänen mukaansa monet kadulla vastaantulevat ihmiset ottavat asiakseen kommentoida hänen alle vuoden ikäisen lapsensa poikkeuksellista ulkonäköä – eivätkä kaikki näistä kommenteista ole todellakaan positiivisia. 

The Sun -lehdelle antamassaan haastattelussa äiti kertoo erään naisen kauhistuneen kuullessaan, että hänen lapsensa oli pitkistä hiuksista huolimatta poika. Tuntematon nainen oli ihmetellyt, miksi ihmeessä äiti halusi pitää pojallaan pitkä hiuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hämmennyin siitä hieman. Mielestäni ihmisillä ei ole oikeutta kommentoida lastani. Hän on minun vauvani ja se on täysin minun päätettävissäni, milloin hänen hiuksensa leikataan. Asialla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan, Keers toteaa.

Parturiin meno on kehotus, jota äiti kertoo kuulleensa useampaankin otteeseen. 

Hiukset havaittiin ensimmäisen kerran jo ultraäänitutkimuksissa

Kun Connor-poika oli vasta viiden kuukauden ikäinen, äiti kertoo heidän vierailleen parturissa. Kokemus vilkkaan pojan paikallaan pitämisestä oli kuitenkin jotain sellaista, jota Keers ei halua ihan heti toistaa. Hän kertoo todennäköisesti yrittävänsä hiustenleikkuuta uudelleen pojan ollessa vuoden ikäinen. Sitten, kun hän itse päättää niin.

Parturikäynnillä ei ole kiire, sillä äidin mukaan heidän koko perheensä rakastaa pojan tuuheaa tukkaa. Myös poika itse tuntuu olevan tyytyväinen ulkonäköönsä, sillä äidin mukaan hiustenpesu ja niiden harjaaminen kuuluvat pojan lempirutiineihin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuivaan hiukset kuivaajalla joskus, mutta normaalisti anna niiden vain kuivua. Käytän hiuksiin jätettävää hoitoainetta, Keer kertoo poikansa hiustenhoidosta. 

Connorin hiukset ovat olleet poikkeuksellisen tuuheat ja pitkät hiukset aivan pienestä pitäen, sillä hiukset huomattiin ensimmäisen kerran jo ultraäänessä. 

Lähde: TheSun

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.