Mainos

Itkeäkö vai nauraa? Viisivuotiaan pojan piirustuksessa hämmentävä yksityiskohta

Äiti ei tiennyt, miten suhtautua viisivuotiaan poikansa piirtämään perhepotrettiin. Kuvaan oli ikuistettu kirjaimellisesti kaikki.

Kun Julian, 5, esitteli äidilleen Penny Rohledelle piirustustaan, äiti ei osannut päättää, pitäisikö hänen tuntea häpeää vai ylpeyttä. Hilpeä piirustus esitti heidän perhettään epätavallisen yksityiskohdan kera.

– Oh, tämä on niin hauska. Julian piirsi perhepotretin, mutta kun kysyin häneltä, mikä tuo punainen juttu minussa on, hän sanoi ”se on sinun kuukautisesi”, äiti kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Äiti epäilee erään vessareissun toimineen inspiraationa piirustukselle. 

Viisivuotias tietoinen kuukautisista, toisin kuin kaikki aikuiset 

Australialaisäiti kertoo syövänsä veren ohennuslääkkeitä, jotka tekevät hänen kuukautisistaan erittäin runsaat. Eräänä tällaisena huonona päivänä äiti kertoo joutuneensa rynnistämään suihkuun poikansa ollessa vessassa. 

– Jules oli todella huolestunut, mutta hän tietää kuukautisista – lapset seuraavat sinua vessaan aina, kun mahdollista – ja hän kyseli jatkuvasti, olinko kunnossa, äiti kertoi tilanteesta Daily Mailille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoi pojalleen olevansa kunnossa, eikä hän ajatellut asiaa enempää, ennen kuin poika tuli äitinsä luokse piirustuksen kera. Kun poika kertoi äidilleen punaisen läikän esittävän kuukautisia, äiti ei ollut meinannut saada nauruaan loppumaan.

Hän lisää, että hänen poikansa on todella huolehtiva ja rakastava lapsi, joka on aina huolissaan äitinsä terveydestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jaoin kuvan siksi, että se on hauska, mutta myös siksi, että olen ylpeä viisivuotiaastani, joka tietää mitä kuukautiset ovat. Toisin kuin jotkut täysikasvuiset miehet, Rohledelle toteaa.

Hänen mukaansa kuukautiset ovat tabu useimmille miehille, mutta myös joillekin naisille. 

Lähteet: Daily MailTheSun 

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.