Mainos

Asenne kohdallaan! Kolmeviikkoinen vauva ikuistettiin hulvattomaan kuvaan

Vanhemmat eivät voi lakata nauramasta kuvalle, jonka he ottivat kolmen viikon ikäisestä vauvastaan. 

Kuten kaikki vanhemmat tietävät, pieniä lapsia kuvatessa valokuvaussessiot voivat aiheuttaa tahatonta hilpeyttä. Näin kävi myös äiti Sam Dochertylle hänen kuvatessaan kolmen viikon rajapyykin saavuttanutta vauvaansa. Christian-vauva ei selvästikään ottanut kuvausta hyvällä, sillä kesken kuvauksen hän päätti nostaa keskisormensa pystyyn ja näyttää sitä kameralle.

– Christian oli juuri haukotellut, kun asetin kolmen viikon iästä kertovat kyltin hänen taakseen. Mutta kun otin valokuvan, hänen keskisormensa nousi pystyyn aivan kuin hän olisi kironnut meitä, äiti kertoo.

Vanhemmat kuvailevat tilannetta huvittavaksi, sillä lapsen kurtussa olevat kasvot kertovat samaa kieltä käsimerkin kanssa. Hän oli selvästi tosissaan!

Erikoinen saavutus ei unohdu hetkessä

Docherty kertoo, että vauva oli syntyessään vain luuta ja nahkaa. Vauva syntyi kahdeksan viikkoa etuajassa hätäsektiolla, ja painoi syntyessään vain 1,3 kiloa. 

Epävarma tulevaisuus sai äidin ryhtymään valokuvausprojektiin, jotka kertovat virstanpylväistä, joita lapsi on saavuttanut.

– Ne kertovat asioita, kuten ”minä hengitän itse” ja  ”käytän vaatteita ensimmäisen kerran”. Tiesin, että meistä olisi mukava katsella niitä sitten, kun hän on vanhempi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sitä virstanpylvästä, kun hän näytti meille keskisormea kolmen viikon ikäisenä, emme tule unohtamaan pitkään aikaan, Docherty nauraa

Kuvillaan äiti haluaa kehottaa kaikkia ennenaikaisesti syntyneiden vauvojen äitejä pysähtymään ja katselemaan heidän kasvuaan.

– Kun saat lapsen liian aikaisin, sinulta viedään paljon. Sinun ei tulisi stressata tai masentua, vaan yrittää parhaasi, äiti neuvoo.

Vietettyään 34 päivää sairaalassa, Christiania ollaan nyt kotiuttamassa. Vanhemmat eivät voi sanoin kuvailla sitä onnea, jota he tällä hetkellä tuntevat. Vihdoin ja viimein he saavat lapsensa kotiin. Ja mikä tärkeintä, terveenä.

Lähteet. Catersnews, MVphotos

***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.