Mainos

Kahden kuukauden ikäisellä vauvalla aivan käsittämättömän tuuheat hiukset: "Ne vain jatkavat kasvamistaan"

Parikuukautisen vauvan tuuhea hiuskuontalo kerää niin paljon huomiota, että tavallisen kauppareissun hoitamiseen saattaa kulua perheeltä useampikin tunti.

Junior Cox-Noonilla on ikää vasta 9 viikkoa, mutta poja pään on jo täynnä hiuksia. Hiustensa osalta muista saman ikäisistä lapsista poikkeava vauva kääntää päitä missä tahansa perhe kulkeekin. Äiti Chelsea kertoo, että lapsen syntymän jälkeen heidän 40 minuutin mittainen kauppareissunsa venyy usein jopa kahteen tuntiin uteliaiden ihmisten vuoksi.

Heinäkuun lopulla syntynyttä poikaa kutsutaan yleisesti lempinimellä Baby Bear.

– Ihmiset kyselevät, aionko leikata ne. Ne ovat kuitenkin liian ainutlaatuiset, joten aion jättää ne sikseen, äiti kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poika näyttää kuitenkin nauttivan täysillä huomion keskipisteenä olemisesta. Hän on ymmärtänyt jo hiustensa ainutlaatuisuuden, sillä poika ryhtyy äidin mukaan itkemään välittömästi, kun hänelle pistää hatun päähän. Hauska sattuma on myös se, että pojan äiti työskentelee kampaajana.

Hiusten ennustettiin putoavan

Pojan tuuheat hiukset tulivat kunnolla ilmi vasta ensimmäisen kylvyn jälkeen. Äiti kertoo kuivaavansa pojan hiukset hiustenkuivaajalla, sillä muuten niiden kuivumiseen menisi liikaa aikaa. 

– Kaikki kätilöt ja terveydenhoitajat kertoivat, että hiukset saattaisivat pudota, koska vauvat hierovat päätään pinnasänkyä vasten. Mutta hän ei ole menettänyt yhtään ja ne vain jatkavat kasvamistaan, äiti toteaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Perheessä on entuudestaan kaksi lasta, mutta heidän hiuksensa ovat kasvaneet normaaliin tahtiin. Nuorimman lapsen tuuhealle tukalle on äidin mukaan olemassa yksi selitys. Hän kertoo kärsineensä raskausaikana närästyksestä, ja vanhan uskomuksen mukaan närästyksestä kärsivät naiset synnyttävät karvaisia lapsia.  

Aiheesta on tehty myös tutkimus vuonna 2007. John Hopkinsin yliopistossa toteutetun tutkimuksen mukaan raskaana olevien naisten korkea estrogeenitaso voi aiheuttaa närästystä. Tämä on sama hormoni, joka vaikuttaa sikiön hiusten kasvuun.

Katso videolta, kuinka suloisesti vauva reagoi kuullessaan ympäröivän maailman ensimmäisen kerran. 


Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.