Yin & Yang -testin tulkinta

Seuraava luettelo kertoo sinun ja kumppanisi välisen suhteen pistemäärän, joka on saatu verrattaessa länsimaisen ja itämaisen astrologian elementtien tuli-maa-vesi-ilma -suhdetta toisiinsa.

22-24 pistettä

Ääripisteet Häkellytävä tilanne. Lähes hullaannuttavat tunteet ja intohimo lisäävät levottomutta ja hämmentäviä tunteita. Kaikki on kuin unta. Tässä tapauksessa on huolehdittava siitä, että järjettömyydeltä aika-ajoin vaikuttava tunne pysyy hallinnassa. Vaikeasti hallittavaa levottomuutta ja hämmentäviä tunteita. Tämäntyyppisen ihmissuhdetyylin luoma tunnevire voi kestää kuukausia - jopa vuosia.

19-21 pistettä

Onneksi olkoon. Erinomainen suhde jossa yhteiset suunnitelmat ja yhdessäolo toimii ja jossa on riittävästi henkistä liikkumatilaa. Rakkaudellisten tunteiden jakaminen on helppoa. Keskinäisessä suhteessa harvoin mikään voi mennä vikaan, koska molemmat osapuolet näyttävät täydentävän toisiaan. Yhteisymmärrys vallitsee ja suhteessa esiintyvät pulmat ja hankaluudet ovat yleensä helppoja hallita.

16-18 pistettä

Oikein hyvä.Tämän pistemäärän saaneet ovat sopeutuvaisia ja toistensa suhteen ymmärtäväisiä ihmisiä joilla on selkeä ja realistinen tunnemaailma. Kestävä rakkassuhde jota suuret vastakohtaisuudet eivät liiemmin häiritse. Toisen kunnoittaminen ja huomioonottaminen toimii. Kumpikaan ei ole toisen armoilla. Ristiriitojen ilmetessä molemmat osapuolet pyrkivät mitä pikimmin korjaamaan tilanteen.

13-15 pistettä

Hyvä keskitulos. Tämä on toverillinen suhde, jossa suhdetta ylläpitää läheisyys, velvolllisuudentunto ja tottumus. Ystävyys rakkaudenlajina on pysyvää laatua. Tosin liian turvallinen hellyys voi tuntua tylsältä, koska se voi aiheuttaa suhteessa intohimon puutetta. Tällaisen keskimääräisen tuloksen saaneet suhteet kestävät pisimpään, sillä unelmille ja niiden toteukselle on vielä mahdollisuus.

10-12 pistettä

Ei aivan mahdoton tulos. Vaikka tavoitteet ovatkin vain osittain yhteisiä tässä suhteessa, molemmat voivat tehdä osansa toisen onnellisuuden hyväksi. Rakkautta ei voi käskeä, mutta sitä voi harjoitella. Vaikka turhautumista voi esiintyä usein, niin huonosti asiat eivät ole etteikö ymmärrettäsi, että rakkaus on yksipuolisten käsitysten muuttumista monipuoliseksi ,ja erilaisuuden suvaitsemista.

7-9 pistettä

Lähes mahdoton tulos. Tämä suhde vaatii kärsivällisyyttä. Kaksi ihmistä eivät kehity yhtäaikaa, vaan yhdessä saatujen kokemusten kautta. Jännitteet tulevat vastaan jokaisen elämässä, tässä suhteessa ehkä liian usein. Kateudesta ja mustasukkaisuudesta johtuvat riidat puhdistavat kyllä ilmaa ja osoittavat että tunteita on olemassa. Muistakaa että rakkauden vastakohta on välinpitämättömyys. Jotta tämä suhde toimisi, suokaa toisillenne myönnytyksiä silloin tällöin.

4-6 pistettä

Pohjalukemat. Haluatko varmasti että sinua rakastaa juuri hän? Ilmassa saattaa olla paljon epäilyä ja hyväksyttynä olemisen tunne voi olla suuressa vaarassa. Keskinäinen riippuvuus joka ei johda mihinkään saattaa aiheuttaa liiaksi ahdistusta ja agressiivisuutta. Jos rajat tulevat liian usein vastaan on hyvä kartottaa suhteen jatkamisenhalu ja ymmärrys uudestaan. Tarkista kuitenkin, että laskit oikein.

Lue myös:

    Uusimmat