Mainos

Yhdysvaltojen ex-presidenttiparille uusi ura! Obamat alkavat tuottaa tv-sarjoja ja elokuvia Netflixille

0:45

Yhdysvaltain entinen presidenttipari yhdistää voimansa Netflix-yhtiön kanssa ja ryhtyy tuottamaan elokuvia ja tv-sarjoja, kertoo BBC.

Yhdysvaltojen entisen presidenttiparin muotokuvat julkaistiin hiljattain. Katso yllä oleva uutisvideo aiheesta!

–Barack ja minä olemme aina uskoneet tarinankerronnan voimaan, sanoo Michelle Obama.

Yhtiö ja Obamat sanovat tehneensä monivuotisen sopimuksen, joka käsittää sekä elokuvia että sarjamuotoisia tuotantoja. Ne voivat olla käsikirjoitettuja tai improvisoituja sarjoja, dokumentteja tai asiaohjelmia. Täsmällisiä tietoja ei vielä ole.

Juuret presidenttiajassa

Obamat ovat perustaneet hankkeita varten tuotantoyhtiön nimeltään Higher Ground Productions.

–Yksi iloistamme virassa oli tavata kiehtovia ihmisiä eri elämänpoluilta ja jakaa heidän kokemuksiaan laajemman yleisön kanssa, muistelee Barack Obama.

–Siksi iloitsemme yhteistyöstä Netflixin kanssa ja toivomme, että voimme auttaa lahjakkaita, innostavia ja luovia ääniä edistämään empatiaa ja ihmisten keskinäistä yhteisymmärrystä, sekä jakamaan heidän kertomuksiaan koko maailman kanssa.

Huhut alkoivat kiertää jo alkuvuodesta

Huhut Obamain ja Netflixin yhteistyöstä alkoivat kiertää alkuvuodesta. New York Times -lehti hahmotteli yhden idean voivan olla Barack Obaman juontama keskusteluohjelma esimerkiksi terveydenhuollosta, ilmastonmuutoksesta ja maahanmuutosta. Lehden mukaan kyse ei kuitenkaan olisi Donald Trumpin hallinnon arvostelusta.

–Barack ja Michelle Obama kuuluvat maailman arvostetuimpiin ja tunnistettaviin julkisiin henkilöihin, ja heidän asemansa on ainutlaatuinen hyvien muutosten edesauttamiseksi. Olemme uskomattoman ylpeitä, sanoo Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos.

Netflixin suosio on kasvanut maailmanlaajuisesti ja sillä oli vuoden 2017 lopulla liki 120 miljonaa tilaajaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.