Harry ja Meghan jatkavat miljoonaimperiuminsa rakentamista – aloittavat oman podcastin: "Yksi asia, josta mieheni ja minä olemme aina puhuneet..."

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Brittihovin jättänyt Sussexin herttuapari on jälleen tehnyt uuden – ja tiettävästi myös hyvin rahakkaan – aluevaltauksen.

Brittihovin virallisesti maaliskuun lopussa jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan jatkavat miljoonaimperiuminsa rakentamista, kertoo brittilehti Daily Mail.

Nyt Sussexin herttuapari on nimittäin tehnyt tuottoisaksi kuvaillun sopimuksen Spotifyn kanssa ja alkaa tuottaa Archewell Audio -nimeä kantavaa podcastia, jota he myös itse isännöivät. Podcastin luvataan alkavan "lomaspesiaalilla", joka nostattaa tunnelmaa ympäri maailmaa.

Daily Mailin mukaan Spotify-diiliin liittyvistä rahasummista ei ole tietoa, mutta pariskunta solmi jo syyskuussa 100 miljoonan dollarin diilin suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Tuolloin uutisoitiin, että herttuapari ryhtyy tuottamaan Netflixille sekä elokuvia että sarjoja. Sopimukseen kuuluvat tiettävästi myös dokumentit ja lastenohjelmat.

– Yksi asia, josta mieheni ja minä olemme aina puhuneet, on intohimomme tavata ihmisiä ja kuulla heidän tarinoitaan, Meghan kertoo podcastia esitelevällä pätkällä, joka on jo kuunneltavissa Spotifyssa.

– Ja tuoda esiin erilaisia näkökulmia ja ääniä, joita et ehkä ole ennen kuullut, Harry täydentää.

Lisäksi herttuapari kertoo, että podcastissa on kyse "hyvyyden ja myötätunnon löytämisestä".

– Niin monet ihmiset ovat kärsineet tänä vuonna niin paljon tuskaa, kokeneet menetyksiä ja valtavasti epävarmuutta, mutta on syytä mainita, että vuosi 2020 on yhdistänyt meidät tavoilla, joita emme olisi voineet koskaan kuvitella. Loputtoman myötätunnon ja ystävällisyyden kautta, Harry kertoo.

Aiemmin tänä vuonna oman podcastinsa aloitti Yhdysvaltain edellinen ensimmäinen nainen Michelle Obama, mutta myös hänen osaltaan summaa ei ole kerrottu julkisuuteen. Podcastissa Obaman vieraana on ollut muun muassa hänen aviomiehensä Barack Obama sekä liuta muita tunnettuja nimiä.

Obamat nousivat esiin myös syksyllä, kun tiedotusvälineet kertoivat Harryn ja Meghanin Netflix-sopimuksesta. Obamat olivat aiemmin nimittäin tehneet samankaltaisen diilin suoratoistojätin kanssa.

Netflixin ja Spotifyn lisäksi herttuatar Meghan investoi hiljattain yritykseen, joka valmistaa kauramaidosta vegaanisia "superlatteja". Lisäksi parin on kerrottu nettoavan tällä hetkellä verkossa järjestettävillä puhekeikoillaan peräti miljoona dollaria.

Pari ilmoitti tammikuussa tahtovansa jättää brittihovin taakseen ja muutti pian sen jälkeen Kanadaan. Kanadasta pari päätyi kuitenkin varsin nopeasti herttuatar Meghanin kotikonnuille, ja ostivat loppukesästä oman talon Los Angelesin liepeiltä Santa Barbarasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja