Yhdysvaltalaistähti taas kohun keskellä – välikohtauksen lentokoneessa aihettaneelle urheilijalle tyly kohtalo

6:50
Sha'Carri Richardson säväytti erikoisella kisa-asullaan New Yorkissa.

Pikajuoksutähti Sha'Carri Richardson on jälleen noussut otsikoihin urheilun ulkopuolisista asioista. Richardson päätyi viime viikolla sanaharkkaan lentokonehenkilöstön kanssa ja hänet poistettiin lopulta lennolta.

Maailman kaikkien aikojen seitsemänneksi nopeimman ajan 100 metrillä juossut Richardson julkaisi viikonloppuna tapahtuneesta videoita Instagram-tilillään.

Yhdellä videolla paikallaan lentokoneessa istuva juoksija kuvaa itseään, kunnes stuertti puuttuu tilanteeseen. Richardson ärsyyntyy ja syyttää videolle tallentunutta miestä häiriköimisestä.

Stuertti kehottaa Richardsonia lopettamaan kuvaamisen, mistä tämä kieltäytyy.

– En lopeta kuvaamista, ja tämä video näyttää, miten sinä käyttäydyt, tuohtunut Richardson sanoo.

Voit katsoa Instagram-videon tästä linkistä.

Videolta ei selviä, mistä ja mihin Richardson on matkustamassa. Hän merkinnyt videoihin lentoyhtiö American Airlinesin.

Toisella julkaisemallaan videolla Richardson keskustelee välikohtauksen jälkeen kuvan ulkopuolella olevan henkilön kanssa.

– Olisin ehdottomasti kuunnellut hänen ohjeitaan, mutta hän puhui epäammattimaisesti. Hän huitoi aivan kasvojeni edessä, Richardson sanoo videolla.

– Jos minut poistetaan lennolta, myös he tarvitsevat paremman stuertin. Hänen pitää poistua myös.

Kuvan ulkopuolelta keskusteluun osallistuu toinen matkustaja, joka ilmoittaa myöhästyvänsä jatkolennolta Richardsonin toimien takia.

Lopulta Richardsonille tullaan kertomaan, että koneen kapteeni on päättänyt poistaa hänet lennolta. Tovin asiasta kinattuaan Richardson nousee paikaltaan ja poistuu koneesta. Tilanne herättää matkustamossa pienet aplodit.

Lentoyhtiö American Airlines tiedotti tapahtumista lyhyesti.

– Sijoitimme asiakkaan myöhemmälle lennolle, yhtiö kertoi NBC:n mukaan.

Richardson nousi pikajuoksun supertähtikategoriaan juostuaan 100 metrin ennätyksensä 10.72 huhtikuussa 2021. Saman vuoden heinäkuussa hän joutui kohun pyörteisiin, kun hänen dopingnäytteestä löytyi merkkejä kannabiksesta. Kuukauden kilpailukiellon saanut juoksija joutui jäämään pois Tokion olympialaisista.

Paluunsa jälkeen Richardson ei ole yltänyt radalla samaan vauhtiin. Sen sijaan hän on kerännyt huomiota muilla tempauksillaan. Richardson on kohauttanut muun muassa poikkeavilla kisa-asuillaan sekä huonolla käytöksellään.

Viime kesänä Richardson juoksi parhaimmillaan 100 metriä aikaan 10.85. Yhdysvaltojen mestaruuskilpailuissa Richardson jäi viidenneksi, eikä mahtunut MM-kisajoukkueeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja