Yleisurheilutähden tyly temppu sai somen raivoamaan – vastaa nyt kritiikkiin: "Te vain ajattelette, että minun tulisi pitää turpani kiinni"

Sprintteritähti Sha'Carri Richardson käänsi katseita - tykitti huippuajan verkkopuvussa:"Jos haluaa olla seksikäs..." 6:50
Sha'Carri Richardson säväytti aiemmin juoksemalla huippuajan erikoisessa asussa.

Yhdysvaltalainen kohusprintteri Sha'Carri Richardson jätti kahdesti saapumatta toimittajien haastatelevaksi Yhdysvaltain mestaruuskisoissa viime viikonloppuna. Yhdysvaltalaisjuoksija käveli tylysti vain toimittajien ohi ja sai sosiaalisessa mediassa kovaa kritiikkiä käytöksestään. Nyt Richardson antoi oman vastineensa Twitterissä.

Richardson karsiutui MM-kisoista 100 ja 200 metrin matkoilta Yhdysvaltain mestaruuskisoissa. Hän oli juossut viime kaudella satasella hirmuajan 10,72, mutta ei saanut osallistua Tokion olympialaisiin jäätyään kiinni kannabiksen käytöstä. Richardson sai mestaruuskisojen käytöksestään ja suorituksestaan valtavasti kritiikkiä.

– Asenteeni ei ole epämiellyttävä, te kaikki vain ajattelette, että minun pitäisi pitää turpani kiinni ja antaa teidän puhua kuin minulla ei olisi itselläni näppäimistöä, Richardson vastasi kritiikkiin.

– Koska haluatte puhua, niin tulen ulos omalla alustallani, että fanit voivat todella olla yhteydessä ja oppia lajista sekä samalla urheilijat, tarinat ja kysymykset, jotka maailma haluaa oikeasti tietää ja se on totta, eikä myyty rahalla, Richardson sanoi.

Richardson oli mestaruuskisoissa satasella 23:s ja karsiutui jo alkuerissä. 200 metrillä hän oli kymmenes ja jäi semifinaaleihin. Kisojen kolme parasta pääsee mukaan Eugenen MM-kisoihin.

Alla Richardsonin päivitykset.

Lue myös:

    Uusimmat