Yhdysvaltalaismies paastoaa oluen voimin: "Ihmiskeho on ihmeellinen asia"

Mies paastoaa oluen voimin pääsiäiseen asti 0:59
Videolla Del kertoo tarkemmin olutpitoisesta paastostaan.

Yhdysvaltalaismies paastoaa jo kolmatta vuotta oluen voimin.

Paastonaika alkaa yleensä laskiaisen jälkeen ja päättyy pääsiäisenä. Perinteisesti paasto voidaan liittää ruuan vähentämiseen, alkoholin vähentämiseen tai kahvista luopumiseen. Yleensä paastossa luovutaan jostain paheesta, kertoo Suomen evankelisluterilainen kirkko.

Cincinnatilaismies sen sijaan on valinnut astetta erikoisemman lähestymistavan paaston viettoon. Hän on luopunut lähes kaikesta ruoasta ja juomasta olutta lukuunottamatta seuraavaksi 46 päiväksi. Del Hall aikoo paastonsa aikana juoda siis vain olutta, veden, mustan kahvin ja yrttieteen lisäksi. Tämä on jo Delin kolmas vuosi.

– Juon vain kolmesta viiteen olutta päivässä. En siis vain juopottele, Del kertoo CNN:n haastattelussa.

Delin tavoite on selkeä. Hän haluaa pudottaa painoa ja auttaa paikallisia ravintoloita ja baareja selviämään pandemian yli.

Edellisinä vuosina hän on onnistunut laihtumaan joka vuosi noin 18–22 kiloa. Kaikki kulutettavat kalorit tulevat oluesta. Sen lisäksi, että Del laihtuu vuosittain, hänen kolesterolinsa ja verenpaineensa ovat kuulemma laskeneet aina olutpaaston myötä.

– Ihmiskeho on ihmeellinen asia, Del toteaa.

Uberin kanta-asiakas

Delillä on oma baari, Fowling Warehouse ja omistajana hän tietää, miten tuskallisesti pandemia rajoituksineen on iskenyt alalla. Aiemmasta 32 työntekijästä Delin leivissä on töissä tällä hetkellä vain 12 baarityöntekijää, hän kertoo NBC12-uutiskanavalle. Olutpaaston yhteydessä Del kerää lahjoituksia, jotka hän aikoo paaston jälkeen jakaa lähialueen ravintoloille ja baareille.

Paaston aikana Del ei luonnollisesti voi ajaa autoa. Viime vuonna hänestä tuli Uberin kanta-asiakas paaston aikana.

– Yksi tuoppi olutta vaikuttaa kehooni vielä tällä viikolla todella eri tavoin, jos vertaa ensi viikkoon, hän huomauttaa.

Yllä olevalla videolla Del kertoo tarkemmin olutpitoisesta paastostaan.

Lue myös:

    Uusimmat