Rakastatko olutta? Tästä asunnosta saat todellisen sisustusinspiraation: "Minua varoitettiin..."

Olesja teki itse upean koristetakan vain kymmenellä eurolla 0:15
Katso myös toisenlainen sisustusvinkki: Olesja teki itse upean koristetakan vain kymmenellä eurolla! Sopisiko tämä teille?

Yhdysvalloissa tuli myyntiin asunto, jonka entisen omistajan suosikkioluesta ei myynti-ilmoituksen kuvien katselemisen jälkeen voi jäädä epäilystäkään.

Yhdysvalloissa Floridassa myyntiin tuli koti, jonka sisustuksessa ei tyydytty tavalliseen. Myynti-ilmoituksen kuvissa lepäävän asunnon seinät on koristettu tapetin sijaan oluttölkeillä.

– Minua varoitettiin, että kodin seinät on tapetoitu oluttölkein. Ajattelin itsekseni "mistähän he löysivät oluttölkin kuvilla koristellun tapetin", välittäjä Kristen Kearney muistaa.

Mies omisti asuntonsa Budweiser-oluelle

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Kristen sitten saapui katsomaan asuntoa, totuus selvisi: asunnon jokaisen huoneen kaikki seinät vessoja lukuun ottamatta oli peitetty Budweiser-tölkein. Olutta on jopa katossa. Asunnon omistaja on jo edesmennyt, ja kyseinen olut oli hänen suosikkinsa.

– Hänen elämäntavoitteensa oli tapetoida oma kotinsa oluttölkein, ja hän teki sen, Kristen toteaa Realtor-sivustolla.

Budweiserin valmistajakin kommentoi

Budweiserin logo löytyy myös etuovesta. Jopa oluen valmistaja innostui asuntoilmoituksesta: kun Kristen jakoi ilmoituksen sosiaaliseen mediaan, yhtiö ilmestyi ihailemaan kuvia.

Olutsisustus ilmeisesti vetosi muihinkin, sillä asunnolle on löytynyt ostaja.

Lue myös:

    Uusimmat