Rakastatko olutta? Tästä asunnosta saat todellisen sisustusinspiraation: "Minua varoitettiin..."

0:15
Katso myös toisenlainen sisustusvinkki: Olesja teki itse upean koristetakan vain kymmenellä eurolla! Sopisiko tämä teille?

Yhdysvalloissa tuli myyntiin asunto, jonka entisen omistajan suosikkioluesta ei myynti-ilmoituksen kuvien katselemisen jälkeen voi jäädä epäilystäkään.

Yhdysvalloissa Floridassa myyntiin tuli koti, jonka sisustuksessa ei tyydytty tavalliseen. Myynti-ilmoituksen kuvissa lepäävän asunnon seinät on koristettu tapetin sijaan oluttölkeillä.

– Minua varoitettiin, että kodin seinät on tapetoitu oluttölkein. Ajattelin itsekseni "mistähän he löysivät oluttölkin kuvilla koristellun tapetin", välittäjä Kristen Kearney muistaa.

Mies omisti asuntonsa Budweiser-oluelle

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Kristen sitten saapui katsomaan asuntoa, totuus selvisi: asunnon jokaisen huoneen kaikki seinät vessoja lukuun ottamatta oli peitetty Budweiser-tölkein. Olutta on jopa katossa. Asunnon omistaja on jo edesmennyt, ja kyseinen olut oli hänen suosikkinsa.

– Hänen elämäntavoitteensa oli tapetoida oma kotinsa oluttölkein, ja hän teki sen, Kristen toteaa Realtor-sivustolla.

Budweiserin valmistajakin kommentoi

Budweiserin logo löytyy myös etuovesta. Jopa oluen valmistaja innostui asuntoilmoituksesta: kun Kristen jakoi ilmoituksen sosiaaliseen mediaan, yhtiö ilmestyi ihailemaan kuvia.

Olutsisustus ilmeisesti vetosi muihinkin, sillä asunnolle on löytynyt ostaja.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja