Yhdysvaltalainen autokauppias rikkoi 44 vuotta vanhan maailmanennätyksen – myi viime vuonna uskomattoman määrän uusia autoja

Yhdysvaltalaisen autokauppiaan kerrotaan rikkoneen 44 vuotta vanhan maailmanennätyksen. 

Chevroletia ja Cadillacia Michiganissa myyvä Ali Reda sai viime vuonna kaupaksi 1 530 uutta ja 52 käytettyä autoa, mikä on uusi maailmanennätys.

Tähän asti kärkipaikkaa on pitänyt Joe Girard, joka solmi vuonna 1973 kaupat 1 425 autosta. Yllättävää kyllä, Girard ei suostu uskomaan, että hänen neljä vuosikymmentä vanha ennätys olisi rikottu. Nyt 89-vuotias ja varsin huonoksi häviäjäksi paljastunut Girard kertoi soittaneensa asianajajalleen välittömästi uutiset kuultuaan ja pyrkivänsä osoittamaan, ettei Redan ennätys ole totta.

Cadillacin ja Chevroletin emoyhtiö General Motors on vahvistanut lukemat, mutta Guinnessin ennätystenkirjaan Reda ei pääse ennen kuin kyseinen organisaatio on tehnyt omat selvityksensä.

– Ali on ahkerin koskaan näkemäni työntekijä, kertoi Les Stanford -liikkeen omistaja Gary Stanford.

– Mikäli joku kieltäytyy uskomasta dataa, ovat he tervetulleita keskustelemaan asiasta General Motorsin kanssa. Asiasta on mustaa valkoisella, Stanford jatkoi.

Salaisuus piilee asiakaspalvelussa

Ali Reda pitää itseään enemmän opastajana kuin myyjänä, minkä vuoksi häneltä jää usein kauppoja myös tekemättä.

– Ihmiset tulevat silti takaisin ja kiittävät. Heillä on jokin autoiluun liittyvä haaste ja minä vain yritän ratkaista sen, Reda kertoi.

Lähde: The Drive

***

1:26

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja