Mainos

Yhdysvaltain viranomaisia varoitettu mahdollisista terrori-iskuista ensi tiistain vaalipäivänä

Yhdysvalloissa New Yorkin, Texasin ja Virginian osavaltioiden viranomaisia on varoitettu terrori-iskujen mahdollisuudesta Yhdysvaltain presidentinvaalien äänestyspäivänä ensi tiistaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Reutersille puhunut Yhdysvallan hallituksen edustaja kertoo, että liittovaltiotason viranomaiset ovat lähettäneet asiasta tiedotteita osavaltioiden ja kaupunkien viranomaisille.

Viranomaiset eivät ole kertoneet, mistä tiedot mahdollisesta terroriuhasta ovat peräisin. New Yorkin kaupungin poliisilaitoksen edustajan mukaan viranomaisten saamasta ilmoituksesta puuttuu myös yksityiskohtia. Uhan uskotaan olevan kuitenkin suhteellisen pieni.

Yhdysvaltain eri viranomaisten yhteinen terrorismin vastainen työryhmä on määritellyt kolme osavaltiota al-Qaedan mahdollisiksi kohteiksi, Reutersille nimettömänä puhunut New Yorkin viranomainen kertoo. 

Vaikka tiistain mahdollinen terroriuhka on hänen mukaansa tyypillinen, viranomaiset ovat kiinnittäneet siihen tavallista enemmän huomiota, sillä tiistaina äänestetään maan uudesta presidentistä. Viranomaiset pyrkivät nyt selvittämään, onko pelko terrori-iskuista aiheellinen.

– Toinen mahdollisuus on, että tämä on vain yritys innoittaa täällä olevia ihmisiä tekemään iskuja, hän kommentoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.