”Yhä teidän kanssanne” – 6-vuotiaan jäähyväiskirje koskettaa Facebookissa

6-vuotias Leland-poika menehtyi harvinaiseen aivoinfektioon viikkojen taistelun jälkeen. Poika yllätti vanhempansa poismenonsa jälkeen sydäntä särkevällä jäähyväisviestillä, jonka hänen äitinsä jakoi Facebookissa. 

Yhdysvaltain Georgiassa asuvat Tim ja Amber Shoemake olivat juuri palanneet poikansa Lelandin hautajaisista, kun he löysivät olohuoneensa pöydältä punaisella tussilla kirjoitetun viimeisen viestin pojaltaan.

”Yhä teidän kanssanne”, paperissa luki Lelandin käsialalla. ”Kiitos isä ja äiti.”

Lelandin äiti Amber jakoi kuvan pojan viimeisestä viestistä Facebookissa maanantaina. Keskiviikkoon mennessä kuvasta on tykätty yli 10 000 kertaa ja siinä oli yli 2000 kommenttia.

”Meillä ei ole mitään tietoa, milloin hän on jäähyväisviestin kirjoittanut, mutta hän onkin aina ollut ainutlaatuinen poika”, äiti Amber kirjoitti maanantaina Facebookiin jakamansa kuvan saattetekstissä.

New York Daily Newsin mukaan Leland olisi saanut mullassa leikkiessään harvinaisen ameebainfektion aivoihinsa, joka lopulta koitui hänen kohtalokseen.

Jos Facebook-päivitys ei näy, katso se täältä

"Olin ylisuojelevainen Lelandia kohtaan ja tein parhaani pitääkseni hänet turvassa. Hän rakasti erityisesti leikkiä mullassa. En koskaan ajatellut sen olevan asia, joka lopulta ottaisi hänet pois minulta. Hän oli koko maailmani. Hän teki minusta äidin. Teimme niin paljon töitä saadaksemme hänet. Hän syntyi keskosena, mutta kiljuen ja terveenä. Hän oli fiksu ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän osasi kirjaimet, numerot, värit ja muodot ja parikymmentä sanaa jo vuoden ikäisenä. Hän oli pieni nörttimme, ja rakastimme sitä hänessä. Hän tykkäsi koulusta ja oppimisesta. Hän katseli mielellään tv:stä historia- ja sääohjelmia, dokumentteja sekä kaikkea historiaan liittyvää. Hän rakasti Titanicin tapaisia laivoja ja oppimista asioista, kuten toisesta maailmansodasta. Hän oli täydellinen. Tappajahai oli hänen lempielokuvansa, Steven Spielberg oli hänen suosikkiohjaajansa ja suosikkinäyttelijänsä Adam Sandler. Hän rakasti veljeään ja perhettään niin paljon. Hän oli jokaisen juhlan tähti. Hänen hymynsä valaisi koko kaupungin. Hän oli viisain, välittävin ja rakastavin pieni poika koskaan. Hänet vietiin meiltä liian pian. Hän olisi voinut tehdä suuria asioita maailmassa. Meillä olisi vain muutama ystävä tässä maassa ilman Lelandia. Hän piti kaikista. Koko elämäni tämä on ollut ainoa pelkoni, ja nyt se kävi toteen. Kenenkään ei tulisi joutua hautaamaan omaa lastaan. Sanoin aina, että toivon menehtyväni ensin, sillä en uskonut olevani tarpeeksi vahva käymään läpi jotakin tällaista. Tämä ei vieläkään tunnu todelliselta. Löydän itseni istumasta ja muistelemasta asioita, mitä hän olisi voinut sanoa tai mitä elokuvalainauksia hän olisi saattanut toistaa. Kuten "Nähdään myöhemmin!" elokuvasta Dazed and Confused. Tai "Tarvitset isomman veneen" Tappajahaista. Tai joku niistä miljoonasta Billy Madison -elokuvan sitaateista. Hän oli elämämme valo ja perheemme keskipiste. Lasken päiviä siihen, että voisin nähdä taas hänen kasvonsa ja kuulla hänen kauniin äänensä. Kun Tim ja minä saavuimme kotiin hakemaan hänelle vaatteita hautaamista varten, löysimme tämän viestin olohuoneemme pöydältä. Meillä ei ole mitään tietoa, milloin hän on sen kirjoittanut, mutta hän onkin aina ollut ainutlaatuinen lapsi. Rakastamme sinua ikuisesti Leland. Nuku hyvin äläkä anna luteiden purra!"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja