Pikkupoika joutui hyvästelemään kuolevan siskonsa – riipaiseva hetki tallentui koskettavaksi kuvaksi

Matt Sooter otti kuvan hetkestä, jona hänen 6-vuotias poikansa sanoi hyvästit pikkusiskolleen. – Ei tämän pitäisi mennä näin, murtunut mies kommentoi.

Videolla kerromme, miten Antti Tuiskun tapaamisesta haaveilleen Jamillan, 5, unelma kävi toteen.

Matt Sooter jakoi riipaisevan kauniin kuvan lastensa yhteisestä hetkestä. Sooterin Adalynn-tytär, lempinimeltään Addy, menehtyi aggressiiviseen aivorungon syöpään. Kuvassa Jackson-poika, 6, hyvästelee siskonsa.

Jackson tiesi, että hänen siskollaan on kasvain, joka kasvaessaan voisi tappaa tytön. Lapset olivat jutelleet ja leikkineet koko illan. Sooter, 29, kertoo, että kuvan ottamisen aikaan Addy oli väsynyt ja Jacksoninkin piti mennä nukkumaan.

"Ei tämän pitäisi mennä näin"

Jackson antoi siskonsa pidellä kättään, taputti tämän otsaa ja sanoi "rakastan sinua".

Seuraavana yönä tyttö kuoli.

– Ei pienen pojan pitäisi joutua sanomaan hyvästejä rikoskumppanilleen, leikkikaverilleen, parhaalle ystävälleen, pikkusiskolleen, Sooter kuvailee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Ei tämän pitäisi mennä näin. Mutta tällaisessa rikkinäisessä maailmassa elämme.

Addyn kuoleman jälkeen perhe herätti Jacksonin aamuneljältä lähteäkseen kotiin.

– Kerroimme Jacksonille, että tyttö on menehtynyt – että hän meni Jeesuksen luo, eikä häneen enää satu. Hän sanoi "hyvästi, sisko" ja menimme autolle.

"Tämä kaikki tapahtui niin paljon nopeammin kuin odotimme"

Addy sai diagnoosin jo kaksivuotiaana. Aluksi hän käveli hieman hassusti, eikä perhe aluksi epäillyt mitään vakavaa. Kun tyttö alkoi kaatuilla ja menettää motorisia kykyjään, perhe vei hänet tutkimuksiin. Diagnoosi oli musertava.

Tyttöä hoidettiin kymmenillä säteilykerroilla ja kokeellisilla kemoterapioilla, mutta häntä ei voitu parantaa.

Perhe lahjoitti kasvaimen tieteelliseen tutkimukseen

Lopulta kasvain levisi selkärankaan ja alkoi aiheuttaa kipua. Addy asui loppuajan saattohoitokodissa, jossa häntä voitiin hoitaa.

Hänen oireensa kuitenkin pahentuivat yllättäen, ja pian kävi selväksi, ettei hänellä enää olisi paljon aikaa.

– Hän ei kokenut lopussa lainkaan kipua. Teille, jotka olisitte halunneet jättää hyvästit, olen pahoillani. Tämä kaikki tapahtui niin paljon nopeammin kuin odotimme, mutta se itsessään on siunaus, koska hän kärsi lopussa hyvin vähän, Sooter kirjoitti Addyn kamppailusta kertovassa Facebook-ryhmässä.

Perhe lahjoitti Addyn kasvaimen tieteelliseen tutkimukseen, jotta lapset tulevaisuudessa voisivat välttyä samanlaiselta kohtalolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja