Windows95man kertoo mittavista turvatoimista Israelin viisuedustajan ympärillä: "Häntä viedään vähän kuin presidenttiä"

Windows95man ja Henri Piispanen paljastavat omat suosikkiedustajansa: ”Hänen miehensäkin on vähän mustasukkainen” 1:11
Videolla Windows95man ja Henri Piispanen paljastavat omat suosikkiedustajansa: "Hänen miehensäkin on vähän mustasukkainen"

MTV on paikalla Malmössä, jossa järjestetään Euroviisujen kaksi semifinaalia ja finaali. Viisut avattiin 5. toukokuuta, ja finaali on 11. toukokuuta. 

Euroviisuviikko on pyörähtänyt käyntiin Ruotsin Malmössä. MTV haastatteli maanantaina 6. toukokuuta Suomen euroviisuedustajat Windows95manin ja Henri Piispasen, jotka kamppailevat Euroviisujen finaalipaikasta tiistaina 7. toukokuuta järjestettävässä ensimmäisessä semifinaalissa.

Kaksikon mukaan Malmössä vallitsee mahtava tunnelma.

– Tämä on tämmöinen leirikoulu. Meillä on neljät pre-partyt tässä takana, niin olemme päässeet vielä enemmän tutustumaan artisteihin, Windows95man kertoi.

Yksi tämän vuoden Euroviisujen suuri, kenties jopa suurin puheenaihe on Israel. Israelin viisuosallistumista on maan Gazassa käymän sodan vuoksi vastustettu kiivaasti useiden eri tahojen toimesta.

Israelin euroviisuedustaja Eden Golan on israelilaismedianmukaan saanut tappouhkauksia, ja häntä ympäröiviä turvallisuustoimia on kuvailtu ennennäkemättömän suuriksi. Golania ei esimerkiksi nähty Euroviisujen avajaisseremoniassa sunnuntaina.

Windows95man ja Henri Piispanen kertoivat MTV:lle, etteivät he ole nähneet Golania Malmössä. 

– Olemme nähneet vain hänen saattueensa. Hän on jossain salaisessa paikassa, emme ole nähneet häntä missään, vaan ainoastaan autokulkueen, kun häntä viedään vähän kuin presidenttiä, eli poliisit ovat edessä ja takana mustissa pakettiautoissa, Windows95man kertoi.

– Kyllä se tekee tähän kisaan omituisen fiiliksen. Mutta se ei ole meidän käsissämme, emme voi oikein tehdä mitään, enkä halua muuten kommentoida, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat