Williams-pomolla täysi luotto Robert Kubicaan: “Se ei ole edes ajatuksissamme”

Williams-tallissa F1-kilpakuljettajaksi alkavalla kaudella palaavan Robert Kubican käsivamma ei vaikuta hänen suorituskykyynsä, vakuuttaa brittitallin tekninen johtaja Paddy Lowe.

Kubican oikea käsivarsi vammautui vaikeasti kauden 2011 alla tapahtuneessa rallionnettomuudessa, mutta puolalainen palaa nyt kahdeksan vuoden tauon jälkeen takaisin formulasarjaan kilpakuljettajaksi.

Lowe vakuuttaa, ettei Williamsilla tunneta huolta 34-vuotiaan puolalaisen käsivamman vaikutuksesta hänen suorituskykyynsä.

– Meidän täytyi tietenkin ottaa se huomioon valintaprosessissa, koska emme voi teeskennellä, ettei se ole ongelma tai potentiaalinen ongelma. Nyt kun olemme valintamme tehneet, niin luotamme siihen, että Robert on absoluuttista huipputasoa ja valmis palaamaan formula ykkösiin, Lowe kommentoi motorsport.comille.

– En enää edes ajattele sitä, se ei ole osatekijä. Robert on kuljettajamme, hän on sataprosenttisen pätevä ja olemme molemmat sataprosenttisen sitoutuneita. Ehkä jotkut tallin ulkopuolella ottavat asian esiin, mutta se ei ole edes ajatuksissamme, Lowe jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat