Mercedes esitti vaatimuksen – lopettakaa Valtteri Bottaksen kustannuksella vitsailu

Mercedes-talli otti oman sosiaalisen median käytöksensä mukaisella tyylillä vitsaillen kantaa Valtteri Bottakseen kohdistuvaan vitsailuun.

Bottaksesta – sekä muista henkilöistä – on levinnyt etenkin F1-kauden päätyttyä paljon niin sanottuja meemikuvia. Teema on sama; henkilö on innostunut ensin jostain, kunnes hänelle sanotaan "Valtteri, it's James" (Valtteri, täällä on James).

Vitsailut ovat viittaus heinäkuussa ajetun Saksan osakilpailun tapahtumiin. Bottas haastoi turva-autotilanteen jälkeisessä uusintalähdössä tallikaveriaan Lewis Hamiltonia kärkipaikasta ja oli lähellä onnistumista. Hetkeä myöhemmin tiimiradiosta tuli komento suomalaiselle.

– Valtteri, täällä James (Vowles). Pyydän, pidetään sijoitukset näin. Olen pahoillani, sanoi tallin taktiikkapomo.

Netissä F1:stä seuraavat ihmiset ovat repineet viestistä riemua. Mercedes julkaisi perjantaina Twitterissä viestin – nauruhymiöiden säestyksellä – jossa toivottiin villitykselle loppua.

– Me todella todella (toim. huom: todella-sana 19 kertaa) haluamme, että tämä "Valtteri, täällä James" -juttu loppuu, Mercedes viestitti ja lisäsi yhteyteen päätään pudistelevan gif-animaation Bottaksesta.

Julkaisumuoto on kopioitu F1-sarjan viralliselta tililtä, jossa samaan tyyliin esitetään toive, että Kimi Räikkönen olisi Twitterissä.

Bottas on tällä hetkellä keskittymässä totisempiin touhuihin, hän ajaa rallin SM-sarjan avauskilpailussa Tunturirallissa.

Lue myös:

    Uusimmat