F1-veteraani Kimi Räikkösestä, 41, ylistävä paljastus: "Hän tekee sen hymy huulillaan!"

Kimi Räikkösen, 41, jatkoa F1-sarjassa on epäilty, mutta Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin mukaan se ei ole ainakaan motivaatiosta kiinni.

Räikkönen ajaa F1-sarjassa 19. kauttaan, ja suomalainen on sanonut, että hän on valmis jatkamaan niin kauan, kun kisaaminen tuntuu mielekkäältä.

F1-konkarin edustama Alfa Romeo ei ole vielä ilmoittanut ensi kauden kuljettajiin – pesti, johon myös Valtteri Bottas on yhdistetty huhuissa – joten myös Räikkösen tulevaisuus on hämärän peitossa.

Suomalaista ei ole aiemmin tunnettu simulaattoriajamisen suurena ystävänä, mutta Alfa Romeolla ei ole ollut valittamista Räikkösen aktiivisuuden suhteen. Päinvastoin.

–  Kimistä on tullut yksi simulaattorityömme kivijaloista. Olemme ottaneet isoja edistysaskelia simulaattorissa viime kuukausina, ja Kimi on ollut avainroolissa. Hän on tehtaalla ennen ja jälkeen joka kisan, ja hänen työntekoaan on ilo seurata. Tämä osoittaa, että hän on edelleen hyvin motivoitunut, tallipomo Frederic Vasseur paljastaa Formule 1 -lehdessä.

– Jos pyydämme Kimiä tulemaan simulaattoriin kello 8, hän tulee paikalle tasan kahdeksalta – ja tekee sen hymy huulillaan! Vasseur nauraa.

Vasseur painottaa, että käynnissä oleva kausi on ratkaiseva Räikkösen ja Antonio Giovinazzin jatkon kannalta.

– Mutta niin on jokainen kausi F1-sarjassa, kaikille kuskeille. Jos ajattelet toisin, työt loppuvat. Tämä on superkilpailullinen ympäristö, mikä jokaisen tulee tiedostaa.

Lähde: formule1.nl

Lue myös:

    Uusimmat